Femap dongle: Licentiebestanden tijdelijk beschikbaar voor thuiswerk - Femto Engineering - Femto Engineering

Femap dongle: Licentiebestanden tijdelijk beschikbaar voor thuiswerk

Siemens Digital Industries Software heeft een Femap dongle (d.w.z. een node-lock licentie) beschikbaar gesteld voor gebruikers op GTAC om vanuit huis te kunnen werken. Lees hieronder meer. Siemens Digital Industries Software heeft een Femap dongle (d.w.z. een node-lock licentie) beschikbaar gesteld voor gebruikers op GTAC om vanuit huis te kunnen werken. Lees hieronder meer.

 

Net als wij moeten veel Femap-gebruikers vanuit huis werken. Gebruikers met een floating licentie kunnen Femap wellicht via remote desktop gebruiken. Dit was niet mogelijk met een dongle/security key. Gezien de huidige situatie heeft Siemens Digital Industries Software een node-lock-vrij licentiebestand beschikbaar gesteld via de Support
site beschikbaar gesteld zodat gebruikers Femap thuis kunnen installeren. Volg de instructies hier om de installatie te starten.

Wij zijn beschikbaar voor al uw supportvragen, maar het kan langer duren dan gebruikelijk voordat wij contact met u opnemen. Dank u voor uw begrip.

 

maart 24, 2020
Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

over ons

Bij Femto Engineering helpen we bedrijven hun innovatieve ambities te bereiken met specialistische engineering consultancy, software en R&D.
Wij zijn Siemens DISW Smart Expert Partner voor Simcenter Femap, Simcenter 3D, Simcenter STAR-CCM+ en SDC Verifier. Neem contact met ons op en laat FEM en CFD voor u werken.

Privacy policy

×

Loop voorop in FEA & CFD

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks FEA kennis, nieuws en tips gratis in je inbox.