Let's Talk Simcenter 3D - Femto Engineering - Femto Engineering

Let’s Talk Simcenter 3D

Simcenter 3D is een zeer veelzijdige, open en schaalbare software die kan worden gebruikt in allerlei verschillende bedrijfstakken. Maar in plaats van u te vertellen wat u met de software kunt doen, willen wij graag met u praten over wat de software voor u kan doen. Laten we het eens hebben over Simcenter 3D!

Over Simcenter 3D

Simcenter 3D is een volledig geïntegreerd simulatieplatform voor het modelleren, simuleren en analyseren van complexe technische producten en systemen. Het platform omvat krachtige simulatieoplossingen voor meerdere disciplines, waaronder constructie-, akoestiek-, stromings-, thermische, bewegings- en composietanalyses, evenals optimalisatie en multifysische simulatie. Simcenter 3D maakt verbinding met ontwerp, systeemsimulatie, test en gegevensbeheer en biedt een uniforme, schaalbare, open en uitbreidbare omgeving voor CAE-deskundigen.

Simera (Lucht- en ruimtevaart / defensie)

Geünificeerde ontwerp- en simulatieomgeving helpt SIMERA de prestaties te optimaliseren


Lees meer

Composites Innovation Center (Automotive)

Composites Innovation Centre gebruikt NX CAD en Simcenter om snel ontwerpalternatieven te evalueren in de helft van de tijd.


Lees meer

VIRO (Engineering services)

VIRO verbetert met name de efficiëntie door vroegtijdige integratie van ontwerp en analyse en verbeterde communicatie


Lees meer

Wat heb ik aan Simcenter 3D?

Simcenter 3D biedt alle oplossingen voor productontwikkeling in één platform. Met de geavanceerde geometrietools bespaart uw team enorm veel tijd op modellering, zodat ze alle tijd en moeite kunnen steken in exploratie en innovatie. Simcenter 3D is gebouwd op een voorspellende- in plaats van een validerende benadering van engineering. Met Simcenter 3D kunt u ontwerpideeën verkennen en concepten visualiseren tegen een fractie van de kosten van dure fysieke tests. Dankzij de naadloze integratie tussen CAE en 3D-modellering krijgt u veel inzicht in hoe u de kwaliteit kunt verbeteren, de kosten kunt verlagen of de prestaties van uw product kunt maximaliseren. De geïntegreerde omgeving omvat alles van CAD, geautomatiseerde meshing, multiphysics CFD, geavanceerde postprocessing en ontwerpverkenning. Hierdoor kunnen ingenieurs de volledige ontwerpruimte efficiënt verkennen om sneller betere ontwerpbeslissingen te nemen.

Let's Talk SC3D (NL)

  • In ons Let's Talk - webinar, welk probleem zou u door ons willen laten aanpakken?
juni 7, 2021
Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

over ons

Femto Engineering biedt als ingenieursbureau totaaloplossingen voor complexe Computer Aided Engineering (CAE)  in de vorm van consultancy, software, detachering, trainingen, technische ondersteuning en R&D. Wij zijn een geautoriseerde reseller van Simcenter Femap, Simcenter 3D, Simcenter Nastran, Simcenter Star-CCM+ en SDC Verifier in de gehele Benelux.

Privacy policy

×

Loop voorop in FEA & CFD

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks FEA kennis, nieuws en tips gratis in je inbox.