Lunch & Learn: CAE in High Tech - Femto Engineering - Femto Engineering

Lunch & Learn: CAE in High Tech

Delft | 4 juli 2019 | 11.30 – 13.30

Waarom analyses en simulaties?

Simulatie technologie stelt ingenieurs in staat productgedragingen virtueel te voorspellen. Top performers waarbij analyses en simulaties een vast onderdeel zijn van het ontwerp- en engineeringproces rapporteren positieve resultaten op gebied van ontwikkelingstijden en innovatie.

Klanten kiezen u voor uw reputatie in het ontwikkelen van hoogwaardig technische producten. Door nu te investeren in systemen zoals digitale productontwikkeling kunt u ook in de toekomst de grenzen van innovatie, kwaliteit en compliance verleggen.

Toen Femto Engineering meer dan 20 jaar geleden begon met Computer Aided Engineering (CAE) was de virtuele productontwikkelingsaanpak voor veel bedrijven onhaalbaar. Gelukkig is er de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in het toegankelijker maken van CAE, ook voor de High Tech industrie. Op onze CAE Lunch & Learn vertellen we u meer over thermal, CFD, optical en EMC toepassingen.

Programma 11.30 uur tot 13.30 uur (met lunch)

  • De resultaten die u kunt behalen door analyses en simulaties een vast onderdeel te maken van het ontwerp- en engineeringsproces.
  • De do’s & don’ts bij het digitaliseren van productontwikkeling volgens top performers.
  • CAE ontwikkelingen op gebied van thermal, CFD, optical en EMC technologie waar u team mee te maken heeft of krijgt.
  • Aan de hand van een medische implantaten- en instrumentenontwerper praktijkcase bespreken we de ROI van digital product development tools.

Aanmelden

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Datum: 4 juli 2019
Inloop: vanaf 11.00
Lunch & Learn: 11.30 – 13.30
Locatie: Oude Delft 137, DELFT

 

Denk groots, denk digitaal

Wij organiseren deze Lunch & Learn in samenwerking met onze partner Siemens PLM Software. Wist u dat Siemens PLM Software een van de tien grootste software bedrijven in de wereld is? Ze zijn zelfs een van de belangrijkste spelers in de industriële software branche. Siemens PLM Software helpt bedrijven te innoveren door hun volledige innovatie-levenscyclus te digitaliseren. Tijdens de lunch & learn maakt u o.a. kennis met Siemens toonaangevende Simcenter portfolio. Met behulp van Simcenter Digital Twin technologie kan nauwkeurig voorspeld worden hoe uw product zal presteren voordat het zelfs maar geproduceerd is. Tijdens de Lunch & Learn bespreekt Siemens PLM Software hun visie voor de Digital Twin.

mei 28, 2019
Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag een stap verder.

over ons

Femto Engineering biedt als ingenieursbureau totaaloplossingen voor complexe Computer Aided Engineering (CAE)  in de vorm van consultancy, software, detachering, trainingen, technische ondersteuning en R&D. Als CAE Partner van Siemens PLM Software levert en ondersteunt Femto Engineering Femap, NX NastranSimcenter 3D, Star-CCM+ en SDC Verifier in de gehele Benelux.

×

Loop voorop in FEA & CFD

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks FEA kennis, nieuws en tips gratis in je inbox.