Mini Masterclass STAR-CCM in High Tech - Femto Engineering - Femto Engineering

Mini Masterclass STAR-CCM in High Tech

Houd je agenda vrij voor een speciale webinar bij Femto Engineering. We delen hierin onze best practices binnen STAR-CCM in High Tech.

Tegenwoordig gebruiken designafdelingen steeds meer de output van simulaties om hun designs te verbeteren. Niet alleen de structurele analyses zijn de basis voor de input, maar ook de computional fluid dynamics (CFD) analyses worden gebruikt ter optimalisatie. Een veelgebruikt proces om de voordelen van deze simulaties volledig in kaart te brengen is design for six sigma. Omdat high tech producten steeds complexer worden, is de juiste aanpak van idee tot design zeer belangrijk. Hoe ziet dit proces eruit en welke voordelen kan het jou brengen? Wij leggen het je uit in onze nieuwste webinar over STAR-CCM+ in High Tech.

Registreer je hier voor een plek!

De STAR-CCM webinar vindt plaats op 26 november, 2020 van 2:00 pm-3:00 pm CET via Teams Live.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
november 6, 2020
Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

over ons

Femto Engineering biedt als ingenieursbureau totaaloplossingen voor complexe Computer Aided Engineering (CAE)  in de vorm van consultancy, software, detachering, trainingen, technische ondersteuning en R&D. Wij zijn een geautoriseerde reseller van Simcenter Femap, Simcenter 3D, Simcenter Nastran, Simcenter Star-CCM+ en SDC Verifier in de gehele Benelux.

Privacy policy

×

Loop voorop in FEA & CFD

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks FEA kennis, nieuws en tips gratis in je inbox.