Vacature: Marketing lead - Femto Engineering - Femto Engineering

Vacature: Marketing lead

Met spoed gezocht! Junior/medior marketing medewerker als versterking van het sales- en marketingteam die graag zelf wil groeien om zo Femto Engineering ook te helpen groeien. Ben jij het nieuwe marketing talent wat wij zoeken? πŸ€

Marketing @ Femto

25 jaar geleden is Femto Engineering gestart als Delfts ingenieursbureau gespecialiseerd in het oplossingen van mechanische vraagstukken m.b.v. simulatietechnologie. Denk hierbij aan grootse superjachten die aan de eisen moeten voldoen van de toekomstige eigenaar tot de stevigheid van een eetkamerstoel. Je kan het zo gek niet bedenken of wij hebben eraan gerekend.

Binnen Femto willen we altijd voorop lopen op het gebied van innovatie, maar niet alleen in engineering, ook met onze marketing. Daarom zijn we misschien wel opzoek naar jouw frisse blik om Femto Engineering naar een nieuw niveau te tillen.

Wat zoeken we

Voor deze functie zijn we opzoek naar iemand die:

πŸ–ŠοΈ makkelijk content creeert
πŸ” nieuwe kansen ziet en aanpakt op het gebied van marketing/sales
🧠 kennis heeft van de nieuwste trends
🎨 visueel sterk is

Lees alle details van de functie hier

Wat bieden we

Wat werken bij femto uniek maakt is:

🍞 elke dag een verse gratis lunch
🏠 een kantoorpand in het centrum van Delft
β˜• elke dag een koffierondje door het centrum
πŸ’» flexibiliteit in je uren en werklocatie

 

Werken bij Femto

Femto staat erom bekend dat goede initiatieven worden beloond. Dus ook al heb je misschien niet alle kennis in huis, als je een goed idee hebt kunnen we het altijd gaan proberen. Het is dus mogelijk alle kansen die je tegenkomt aan te grijpen, naar je hand te zetten en uit te laten groeien tot een succes! Dus ben jij een doorpakker en wil jij graag zelf groeien? Dan is Femto Engineering de plek voor jou!

Is Femto de plek voor jou?

Ben je enthousiast geworden van deze functie en wil je graag deze unieke kans aangrijpen? Stuur dan je CV en motivatie naar ons op. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen en als we de match ook zien, een gesprek inplannen. Na je eerste gesprek volgt er sowieso een tweede gesprek gevolgd door (hopelijk) een offer.

Ik wil solliciteren!

januari 1, 2023
Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

over ons

Bij Femto Engineering helpen we bedrijven hun innovatieve ambities te bereiken met specialistische engineering consultancy, software en R&D.
Wij zijn Siemens DISW Smart Expert Partner voor Simcenter Femap, Simcenter 3D, Simcenter STAR-CCM+ enΒ SDC Verifier. Neem contact met ons op en laat FEM en CFD voor u werken.

Privacy policy

×

Loop voorop in FEA & CFD

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks FEA kennis, nieuws en tips gratis in je inbox.