Wat is er nieuw in Femap 2020.2 - Femto Engineering - Femto Engineering

Wat is er nieuw in Femap 2020.2

Met een actief onderhoudscontract krijgt u regelmatig nieuwe en verbeterde Femap-functies. Kijk hieronder om te zien wat er beschikbaar is in de nieuwste versie.

De onderstaande video’s belichten enkele nieuwe functies in de Femap 2020.2 versie. Alle details kunt u hier vinden. U kunt inloggen met uw Siemens account en de update downloaden of open Femap en ga naar help>technische ondersteuning>download product update. 

Com-attach naar Multiple Femap

Nieuwe technologie die nu beschikbaar is in Simcenter Femap 2020.2 wordt gedemonstreerd waarmee meerdere draaiende instanties van Simcenter Femap door middel van automatisering kunnen worden bestuurd.

Stress Linearisatie

Hier onderzoeken wij een nieuw post-processing hulpmiddel in Simcenter Femap 2020.2 dat wordt gebruikt voor het uitvoeren van Stress Linearization, een techniek gebaseerd op de ASME-code voor drukvaten.

Excel overdracht functies

De focus van deze video is om u de Excel iconen en commando’s te laten zien die in Simcenter Femap 2020.2 zijn toegevoegd aan verschillende dialoogvensters en vensters om gegevens over te dragen.

Het verslaan van geometrie

In deze nieuwe Simcenter Femap 2020.2 video wordt een Preview optie toegevoegd aan Blends onder de Feature Removal opdracht in de meshing toolbox.

Curve connectiviteit

In Simcenter Femap 2020.2 wordt een nieuwe weergave-optie getoond waarmee de gebruiker kan zien hoe stukken geometrie, met name oppervlakken, met elkaar verbonden zijn.

Femap 2020.2: overzicht presentatie

Meer geïnteresseerd in het hele verhaal? Hier is het!

Femap 2020.2 is nu beschikbaar op GTAC. Als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het downloaden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Neem contact met ons op!

mei 29, 2020
Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

over ons

Bij Femto Engineering helpen we bedrijven hun innovatieve ambities te bereiken met specialistische engineering consultancy, software en R&D.
Wij zijn Siemens DISW Smart Expert Partner voor Simcenter Femap, Simcenter 3D, Simcenter STAR-CCM+ en SDC Verifier. Neem contact met ons op en laat FEM en CFD voor u werken.

Privacy policy

×

Loop voorop in FEA & CFD

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks FEA kennis, nieuws en tips gratis in je inbox.