Bekijk hier al onze FEA & CFD diensten - Femto Engineering

Onze diensten

Femto Engineering biedt een compleet assortiment aan advies, software en trainingen voor virtuele productontwikkeling op basis van de Eindige Elementen Methode (FEM) en Numerieke Stromingsleer (CFD).

Engineering Consulting

Consutlancy-services-FemtoGeen software, tijd of specialistische kennis? Onze simulatie expertise gaat 20 jaar terug en stelt ons in staat CAD modellen snel geschikt te maken voor CAE, alle structurele, thermische en stromingsanalyse resultaten juist te interpreteren en onze klanten te adviseren bij materiaalkeuzen, gewichtsbesparingen en de verificatie van hun producten.

» Lees meer

 

Engineering Simulatiesoftware

Software-services-FemtoMet simulatiesoftware kunt u virtueel productgedragingen voorspellen en verbeteren.  Femto Engineering is erkend Siemens Digital Industries Software distributeur van FemapNX NastranSimcenter 3D en SDC verifier. Wij zijn meer dan een reseller, als kennispartner adviseren wij u graag over de beste simulatiemogelijkheden voor uw organisatie.

» Lees meer

 

Technische Support & Training

Met Femto’s ervaren support ingenieurs en uitgebreid trainingsprogramma kunt u snel en effectief met de software aan de slag. Wij maken het onze missie om van onze software gebruikers fans te maken. Ook voor het stroomlijnen van processen of de ontwikkeling van softwaretools die bedrijfsspecifieke rountines automatiseren kunt u bij ons terecht.

» Lees meer

 

Innovatie en Onderzoek

R&D-services-FemtoOm onze klanten te helpen innoveren, moeten wij zelf innoveren. Wij investeren in onderzoeken die leiden tot betere simulatie- en analysemethodes en nieuwe toepassingen. We werken hiervoor nauw samen met vooraanstaande universiteiten, onderzoeksinstituten en industriële partners. Bekijk hier een aantal van onze R&D partners en projecten.

» Lees meer

Waarom Femto Engineering?

Wij ondersteunen u in elke stap van virtuele productontwikkeling. Of u nu de kwaliteit of prestaties van uw product wilt verhogen of een kostenbesparing wilt realiseren onze flexibele ingenieurs zijn zeer gedegen kennispartners en zullen u helpen uw doelen te behalen.

we hebben gewerkt voor
  • logo allseas Femto
  • logo biglift Femto
  • logo boskalis Femto
  • logo damen Femto
  • logo defensie Femto
  • logo flax Femto
  • logo frames Femto
  • logo gustomsc Femto
  • logo rexroth Femto
  • logo van oord Femto
Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

over ons

Bij Femto Engineering helpen we bedrijven hun innovatieve ambities te bereiken met specialistische engineering consultancy, software en R&D.
Wij zijn Siemens DISW Smart Expert Partner voor Simcenter Femap, Simcenter 3D, Simcenter STAR-CCM+ en SDC Verifier. Neem contact met ons op en laat FEM en CFD voor u werken.

Privacy policy

×

Loop voorop in FEA & CFD

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks FEA kennis, nieuws en tips gratis in je inbox.