Certificering consultancy - Femto Engineering - Femto Engineering

Certificering consultancy

Zorgen dat uw product haalbaar en volledig gecertificeerd is.

Onze aanpak

Wij willen helpen als partner, niet alleen voor onze klant, maar ook voor de aangemelde instanties. Wij willen er zeker van zijn dat alle betrokken partijen een duidelijk beeld hebben van het product en wat er gecertificeerd moet worden en op welke manier. Dit om er zeker van te zijn dat aan alle veiligheidsnormen wordt voldaan en er een haalbaar ontwerp is.


Deliverables

Wij kijken niet alleen naar uw ontwerp en de eisen. Wij kijken verder. Samenwerken met Femto Engineering betekent dat we samen werken aan het maken van de beste versie van uw product en een first time right te krijgen bij de instanties. Wij helpen u te begrijpen welke vragen beantwoord moeten worden en waar uw ontwerp geoptimaliseerd kan worden.


Referenties

Rompanalyse
Onze validatiediensten helpen u te voldoen aan de classificatievoorschriften. In dit artikel vertellen wij u hierover in relatie tot Global Hull Analysis.
lees meer

Controles op knikken
Definiëren van parameters voor knikcontroles van beklede constructies in eindige-elementen softwarepakketten
lees meer

Beoordeling van de sterkte van autostoelen
Meer simulatie in het begin betekent minder werk later.
lees meer


Wij kunnen u niet alleen helpen uw concept te laten voldoen aan de gestelde eisen, wij kijken verder dan dat. Wij kijken wat de mogelijkheden zijn om uw ontwerp te optimaliseren binnen de door de aangemelde instanties gestelde bandbreedte.


Wij zullen u helpen de haalbaarheid van uw ontwerp te toetsen aan de gestelde eisen. Dit om er zeker van te zijn dat het gedetailleerde ontwerp de nodige resultaten oplevert.


Wij zijn een partner voor zowel u als de certificeringsinstanties. Wij zorgen ervoor dat iedereen weet wat er verwacht wordt en de resultaten te zien krijgt die zij nodig hebben om het product te certificeren.


Sinds onze oprichting in 1997 hebben wij ons beziggehouden met het certificeren van diverse producten voor onze klanten. Dit betekent dat wij een vertrouwensrelatie hebben met de aangemelde instanties en weten hoe wij de rapporten voor hen moeten opstellen.


Wij helpen niet alleen anderen aan de juiste certificeringen, wij behalen die certificeringen zelf ook. Wij zijn ISO 9001 gecertificeerd sinds 2018.


Lees meer

Contact opnemen?

Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in onze engineering consultancy en de mogelijke manieren waarop wij u kunnen ondersteunen of als u meer informatie wilt ontvangen.

Contact

Consultancy

Samenwerken met Femto Engineering betekent dat u kunt rekenen op onze uitgebreide consulting-expertise in FEA, CFD en simulatie van spuitgieten. Wij hebben een betrouwbaar en flexibel team dat met u kan samenwerken om uw engineering doelstellingen te bereiken.

Lees meer

Software

De software die u gebruikt, moet de klus klaren. De analyse- en simulatieoplossingen van onze partner, Siemens Digital Industries Software, zullen precies dat doen. Wij bieden ook gerelateerd advies, ondersteuning en training.

Lees meer

R&D

Door middel van onderzoek en innovatie ondersteunen wij onze klanten om voorop te lopen op het gebied van nieuwe technologie. Daarom investeren we in R&D en werken we nauw samen met toonaangevende onderzoeksinstituten en universiteiten.

Lees meer

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

over ons

Bij Femto Engineering helpen we bedrijven hun innovatieve ambities te bereiken met specialistische engineering consultancy, software en R&D.
Wij zijn Siemens DISW Expert Partner voor Simcenter Femap, Simcenter 3D, Simcenter Amesim, Simcenter STAR-CCM+ en SDC Verifier. Neem contact met ons op en laat FEM en CFD voor u werken.

Privacy policy

×

Loop voorop in FEA & CFD

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks FEA kennis, nieuws en tips gratis in je inbox.