Femto Academy door Femto Engineering - Femto Engineering

Femto Academy

Femto kan u helpen het meeste uit uw software te halen met een leven lang leren met professionele training en ondersteuning

levenslang leren

Om u en uw team te leren de mogelijkheden van Siemens Digital Industries Software ten volle te benutten, bieden wij een beproefd en succesvol stappenplan met verschillende opleidingsniveaus. Naast deze training is een continue toegang tot de uitgebreide Femto Support beschikbaar.

Van seminars en introductiecursussen tot op maat gemaakte en diepgaande trainingen, wij bieden altijd relevante content met de laatste inzichten. Om u een algemene indruk te geven van de mogelijkheden, hebben wij onze trainingen ingedeeld in drie niveaus.

basisopleiding

Als nieuwe gebruiker van de software helpen wij u in een mum van tijd op weg. We hebben jaren ervaring gestoken in introductiecursussen, gecombineerd met online leertrajecten op eigen tempo, die u de snelste en beste manier bieden om aan de slag te gaan.

begeleiding op maat

Na de initiële cursussen bieden wij u on-the-job begeleiding en opleidingen op maat die perfect aansluiten bij uw behoeften. Elke job is uniek, dus elke on-the-job begeleiding wordt gepersonaliseerd naar uw specifieke behoeften. Tijdens deze cursussen krijgt u een dieper inzicht in bijkomende modules en geavanceerde technieken.
Als nieuwe gebruiker van de software helpen wij u in een mum van tijd op weg. We hebben jaren ervaring gestoken in introductiecursussen, gecombineerd met online leertrajecten op eigen tempo, die u de snelste en beste manier bieden om aan de slag te gaan.

verdiepende cursussen

Omdat innovatie nooit ophoudt, wilt u ervoor zorgen dat u uw kennis up-to-date houdt en diepgaande inzichten krijgt. Wij kunnen dit voor u verzorgen, zodat u een leven lang kunt blijven leren en uzelf kunt blijven ontwikkelen met trainingen die aansluiten bij uw huidige en toekomstige behoeften.

Femto Support

De basis van dit leven lang leren is de uitgebreide Femto Support die op elk moment tot uw beschikking staat. Ervaren Femto engineers en gecertificeerde trainers staan graag voor u klaar om u te helpen en te ondersteunen bij het nemen van de volgende stap in het leren.


Training Simcenter Femap

Meer informatie over de beschikbare trainingen voor Simcenter Femap


Lees meer

Training STAR-CCM+

Meer informatie over de beschikbare trainingen voor Simcenter STAR-CCM+


Lees meer

Training Simcenter 3D

Meer informatie over de beschikbare trainingen voor Simcenter 3D


Lees meer

start met uw leven lang leren

U kunt nu beginnen met uw persoonlijke leertraject door het onderstaande formulier in te vullen. We nemen snel contact met u op om uw persoonlijke stappenplan op maat te maken en u zo snel mogelijk op weg te helpen.

Start vandaag nog

waarom femto

✓ 25 jaar ervaring in CAE
✓ 9 uit 10 beoordeling door cursisten
✓ Smart Expert Partner van Siemens Digital Industries Software
✓ Hoog opgeleide en ervaren support engineers
✓ Gecertificeerde trainers
✓ Faciliteren van trainingen op locatie, online en bij Femto

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

over ons

Bij Femto Engineering helpen we bedrijven hun innovatieve ambities te bereiken met specialistische engineering consultancy, software en R&D.
Wij zijn Siemens DISW Expert Partner voor Simcenter Femap, Simcenter 3D, Simcenter Amesim, Simcenter STAR-CCM+ en SDC Verifier. Neem contact met ons op en laat FEM en CFD voor u werken.

Privacy policy

×

Loop voorop in FEA & CFD

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks FEA kennis, nieuws en tips gratis in je inbox.