Support - Femap, NX Nastran, Simcenter 3D and SDC Verifier - Femto Engineering

Support

Gebruikt u Femap, NX Nastran, Simcenter 3D, STAR-CCM+ of SDC Verifier via Femto Engingeering en heeft u ondersteuning nodig? Ons support team staat u graag te woord en zorgt dat u snel geholpen wordt.

Anydesk toegang op afstand

Eenvoudige en snelle support op afstand organiseren wij met een Anydesk-sessie. Klik op onderstaande link om Anydesk te starten.

Download Anydesk

Siemens GTAC website

GTAC is het Siemens Digital Industries Software portaal voor het downloaden van software en het regelen van licenties. Gebruik uw WebKey gebruikersnaam en wachtwoord om in te inloggen.

GTAC site    Licensing FAQ

Support materiaal

Tip! Kijk eens bij ons support materiaal. Hier verzamelen wij alle handige hulpmiddelen, documenten en tips gemakkelijk op één plaats.

Support materiaal

Support inloopmiddag

Heeft u iets meer support nodig, dan raden wij u aan zich in te schrijven voor de support inloopmiddag (elke eerste maandag van de maand).

Inschrijven voor support inloop

Aanbevolen artikelen:
Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

over ons

Femto Engineering biedt als ingenieursbureau totaaloplossingen voor complexe Computer Aided Engineering (CAE)  in de vorm van consultancy, software, detachering, trainingen, technische ondersteuning en R&D. Als CAE Partner van Siemens Digital Industries Software levert en ondersteunt Femto Engineering Femap, NX NastranSimcenter 3D, Star-CCM+ en SDC Verifier in de gehele Benelux.

×

Loop voorop in FEA & CFD

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks FEA kennis, nieuws en tips gratis in je inbox.