Software voor FEA & CFD - Bekijk hier ons aanbod - Femto Engineering

Software

Zoekt u schaalbare, gebruiksvriendelijke en krachtige simulatiesoftware? Femto Engineering is de CAE Smart Expert Partner van Siemens Digital Industries Software voor Simcenter Femap, Simcenter 3D, Simcenter Nastran, Simcenter STAR-CCM+ en SDC Verifier in de Benelux. Smart Expert Partner

Waarom simulatiesoftware?

Met simulatiesoftware kunt u productgedragingen virtueel voorspellen. Een volledig doorgerekend virtueel prototype bespaart aanzienlijk in fysieke prototype kosten. Maar simulatiesoftware doet meer dan modellen doorrekenen. Met behulp van simulaties kunt u ook sneller nieuwe mogelijkheden ontdekken en optimalisaties doorvoeren in de ontwerpfase. Er zijn veel producten om uit te kiezen. Femto’s missie is om van gebruikers fans te maken.  Kies de juiste partner bij de juiste software, kies Femto!

Femap

Een betrouwbare en krachtige pre- en postprocessor voor geavanceerde Eindige Elementen analyse. Femap is open en combineert uitzonderlijk gebruiksgemak met een aantrekkelijke prijs.


Lees meer

Simcenter 3D

Ontwerp en analyseer virtuele 3D modellen met Simcenter 3D. De mogelijkheden met dit geadvanceerde en schaalbare CAD-CAE geïntegreerd simulatieplatform zijn eindeloos.
 


Lees meer

STAR-CCM+

STAR-CCM+ is een gerenommeerde standaard voor CFD en multi-fysische modellering. STAR-CCM+ maakt het mogelijk om complexe gekoppelde problemen nauwkeurig te simuleren.


Lees meer

SDC

Versnel verificatie volgens normen en automatiseer rapportages en routinewerk met de SDC Verifier add-on. Houd tijd over voor advies en maatwerk, automatiseer de rest.


Lees meer

Simcenter portfolio

Het Simcenter-portfolio bestaat uit oplossingen die 3D-simulatie, 1D-simulatie en het testen van oplossingen omvatten. Het bestaat uit een aantal bekende producten zoals NX Nastran, STAR-CCM+, Simcenter Amesim en Simcenter Test.Lab. Daarnaast bevat het Simcenter 3D, onze volgende generatie 3D CAE-oplossing die gebaseerd is op het NX-platform en die het erfgoed van NX CAE, LMS Virtual.Lab, NX Nastran en LMS Samtech uitbreidt.

Ontdek de kracht van het Simcenter portfolio

Wij kijken graag samen met u naar welke software passend is bij de wensen van u en uw bedrijf. Via onderstaande link kunt u direct contact met ons opnemen, wij komen dan op korte termijn bij u terug.

Vertel me meer

Onze diensten

Advies

Koop van gebruikers: wij kennen de software als geen ander! In een vrijblijvend adviesgesprek kunt u met onze adviseurs uw wensen bespreken. Reserveer nu een gratis en vrijblijvend consultatiegesprek.

Lees meer

Training

Femto Engineering biedt een grote verscheidenheid aan FEA software-gerelateerde trainingen aan. Onze instructeurs beschikken over jarenlange ervaring. Samen halen we alles uit de software. Bekijk ons trainingsaanbod.

Lees meer

Support

Heeft uw een onderhoudscontract bij ons lopen, dan zorgen onze support ingenieurs dat u direct geholpen wordt bij vragen en problemen. Ook kunt u dan met de laatste versie van de software werken.

Lees meer

Meer informatie

Heeft u nog vragen over de juiste software, bent u opzoek naar trainingen, wilt u in contact komen met onze supportafdeling of heeft u een andere vraag? Wij staan voor u klaar om u verder te helpen!

Contact opnemen

gerelateerde artikelen

meer gerelateerde artikelen

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

over ons

Femto Engineering biedt als ingenieursbureau totaaloplossingen voor complexe Computer Aided Engineering (CAE)  in de vorm van consultancy, software, detachering, trainingen, technische ondersteuning en R&D. Wij zijn een geautoriseerde reseller van Simcenter Femap, Simcenter 3D, Simcenter Nastran, Simcenter Star-CCM+ en SDC Verifier in de gehele Benelux.

Privacy policy

×

Loop voorop in FEA & CFD

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks FEA kennis, nieuws en tips gratis in je inbox.