Software bij Femto Engineering, bekijk ons CAE portfolio - Femto Engineering

Software

Femto Engineering is Expert Partner van Siemens Digital Industries Software. Wij zijn expert gebruikers, hier om u te helpen het maximale uit de CAE software te halen.

Waarom simulatiesoftware?

Simulatiesoftware identificeert probleemgebieden voordat prototypes worden gebouwd, verlaagt ontwikkelingskosten, verbetert de herbruikbaarheid en stimuleert optimalisatie en innovatie. Uw investering in software heeft enkel waarde als gebruikers betrokken zijn en de tools die ze gebruiken volledig omarmen. Daarom is het kiezen van de juiste partner net zo belangrijk als het kiezen van de juiste software.

Simcenter Femap

Een betrouwbare en krachtige pre- en postprocessor voor geavanceerde FEM analyse. Femap is te gebruiken met allerlei solvers en combineert uitzonderlijk gebruiksgemak met een aantrekkelijke prijs.


Lees meer

Simcenter 3D

Een moderne simulatieomgeving die het mogelijk maakt voor engineers om virtuele 3D modellen op te zetten en te berekenen. Simcenter 3D combineert alle CAE mogelijkheden op één geïntegreerd platform.


Lees meer

Simcenter STAR-CCM+

Deze industriestandaard alles-in-één oplossing omvat bijna elk aspect van multiphysics simulatie en is de belangrijkste CFD oplossing binnen het Siemens Simcenter Portfolio.
&nsp;


Lees meer

Simcenter Amesim

Simcenter Amesim is een volledig geïntegreerd schaalbaar simulatieplatform voor het modelleren en analyseren van verschillende soorten multi-domein systeen simulaties (1D).


Lees meer

HEEDS

HEEDS is een krachtige software tool voor design space exploration en -optimalisatie die samenwerkt met CAD- en CAE-hulpmiddelen om productinnovatie te stimuleren.


Lees meer

Fibersim

Fibersim is gespecialiseerde software waarmee je composiet ontwerpen middels forming, draping, secties en splicing kan voorbereiden voor productie.


Lees meer

NX CAD

NX CAD is een robuuste 3D-oplossing voor het snel en realistisch ontwerpen en modelleren van concepten. Met zijn sterke rekenkracht en flexibiliteit zet NX CAD de standaard voor snelheid, prestaties en gebruiksgemak.


Lees meer

SDC Verifier

Software voor de verificatie van constructies in overeenstemming met de vereiste (veiligheids)normen. SDC Verifier automatiseert routinewerk en versnelt de verificatie van engineeringprojecten aanzienlijk.


Lees meer

Simcenter portfolio

Het Simcenter-portfolio bestaat uit oplossingen die 3D-simulatie, 1D-simulatie en het testen van oplossingen omvatten. Het bestaat uit een aantal bekende producten zoals NX Nastran, STAR-CCM+, Simcenter Amesim, HEEDS en Simcenter Test.Lab. Daarnaast bevat het Simcenter 3D, onze volgende generatie 3D CAE-oplossing die gebaseerd is op het NX-platform en die het erfgoed van NX CAE, LMS Virtual.Lab, NX Nastran en LMS Samtech uitbreidt.

Femto Engineering Simcenter

Meer informatie nodig?

Wij kijken graag samen met u naar welke software passend is bij de wensen van u en uw bedrijf. Via onderstaand formulier kunt u direct contact met ons opnemen, wij komen dan op korte termijn bij u terug.
Neem contact op

enablement

Advies

Wij gebruiken Siemens Digital Industries Software voor onze eigen engineering. Onze consultants kunnen u adviseren over de tools die aan uw specifieke behoeften zullen voldoen. U kunt een gratis en vrijblijvend consultatiegesprek bij ons inplannen.

Lees meer

Training

Wij bieden verschillende manieren om uw team op te leiden zodat het optimaal gebruik kan maken van de mogelijkheden van de software. Van seminars en algemene cursussen tot op maat gemaakte cursussen, wij bieden altijd relevante inhoud.

Lees meer

Support

Softwareondersteuning is inbegrepen bij alle actieve onderhoudscontracten. Of het nu per telefoon, e-mail, toegang op afstand of ter plaatse is, ons team van ingenieurs staan altijd voor u klaar.

Lees meer

gerelateerde artikelen

meer gerelateerde artikelen

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

over ons

Bij Femto Engineering helpen we bedrijven hun innovatieve ambities te bereiken met specialistische engineering consultancy, software en R&D.
Wij zijn Siemens DISW Expert Partner voor Simcenter Femap, Simcenter 3D, Simcenter Amesim, Simcenter STAR-CCM+ en SDC Verifier. Neem contact met ons op en laat FEM en CFD voor u werken.

Privacy policy

×

Loop voorop in FEA & CFD

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks FEA kennis, nieuws en tips gratis in je inbox.