Software voor FEA & CFD - Bekijk hier ons aanbod - Femto Engineering

FEA Software

Ontwikkel nieuw producten met krachtige simulatiesoftware van Siemens PLM Software.

Simcenter portfolio

Siemens PLM simulatiesoftware brengt modelleren, analyseren, visualiseren en optimaliseren van simpele en complexe producten eenvoudig binnen handbereik. Zoekt u schaalbare, gebruiksvriendelijke en krachtige simulatiesoftware? Vertrouw op ingenieurs die het zelf gebruiken! Femto Engineering is de officiële reseller van Simcenter 3D, Femap, NX Nastran en SDC Verifier in de Benelux. Wij leveren additioneel advies, support en training.

Onze Producten

Simcenter 3D

Ontwerp en analyseer virtuele 3D modellen met Simcenter 3D. De mogelijkheden met dit geadvanceerde en schaalbare CAD-CAE geïntegreerd simulatieplatform zijn eindeloos.

Lees meer

Femap

Een betrouwbare en krachtige pre- en postprocessor voor geavanceerde Eindige Elementen analyse. Femap is open en combineert uitzonderlijk gebruiksgemak met een aantrekkelijke prijs.

Lees meer

NX Nastran

Voor elk probleem heeft deze krachtige Eindige Elementen solver wel een oplossing. NX Nastran is een internationaal gerenommeerde standaard voor structurele analyses.

Lees meer

SDC Verifier

Versnel verificatie volgens normen en automatiseer rapportages en routinewerk met de SDC Verifier add-on. Houd tijd over voor advies en maatwerk, automatiseer de rest.

Lees meer

Onze diensten

Advies

Koop van gebruikers: wij kennen de software als geen ander! In een vrijblijvend adviesgesprek kunt u met onze adviseurs uw wensen bespreken. Reserveer nu een gratis en vrijblijvend consultatiegesprek.

Lees meer

Training

Femto Engineering biedt een grote verscheidenheid aan FEA software-gerelateerde trainingen aan. Onze instructeurs beschikken over jarenlange ervaring. Samen halen we alles uit de software. Bekijk ons trainingsaanbod.

Lees meer

Support

Heeft uw een onderhoudscontract bij ons lopen dan zorgen onze support ingenieurs dat u direct geholpen wordt bij vragen en problemen. Ook kunt u dan met de laatste versie van de software werken.

Lees meer

Waarom simulatiesoftware?

Met simulatiesoftware kunt u productgedragingen virtueel voorspellen. Een volledig doorgerekend virtueel prototype bespaart aanzienlijk in fysieke prototype kosten. Maar simulatiesoftware doet meer dan modellen doorrekenen. Met behulp van simulaties kunt u ook sneller nieuwe mogelijkheden ontdekken en optimalisaties doorvoeren in de ontwerpfase. Er zijn veel producten om uit te kiezen. Femto’s missie is om van gebruikers fans te maken.  Kies de juiste partner, bij de juiste software, kies Femto!

gerelateerde artikelen

meer gerelateerde artikelen

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag een stap verder.

over ons

Femto Engineering biedt als ingenieursbureau totaaloplossingen voor complexe Computer Aided Engineering (CAE)  in de vorm van consultancy, software, detachering, trainingen, technische ondersteuning en R&D. Als CAE Partner van Siemens PLM Software levert en ondersteunt Femto Engineering Simcenter 3DFemap, NX Nastran en tevens SDC Verifier in de gehele Benelux.