Software voor FEA & CFD - Bekijk hier ons aanbod - Femto Engineering

Software

Zoekt u schaalbare, gebruiksvriendelijke en krachtige simulatiesoftware? Vertrouw op ingenieurs die het zelf gebruiken! Femto Engineering is de officiële reseller van Simcenter 3D, Femap, STAR-CCM+, NX Nastran en SDC Verifier in de Benelux.

 

Onze producten

Simcenter 3D

Ontwerp en analyseer virtuele 3D modellen met Simcenter 3D. De mogelijkheden met dit geadvanceerde en schaalbare CAD-CAE geïntegreerd simulatieplatform zijn eindeloos.

Lees meer

Femap

Een betrouwbare en krachtige pre- en postprocessor voor geavanceerde Eindige Elementen analyse. Femap is open en combineert uitzonderlijk gebruiksgemak met een aantrekkelijke prijs.

Lees meer

STAR-CCM+

STAR-CCM+ is een gerenommeerde standaard voor CFD en multi-fysische modellering. STAR-CCM+ maakt het mogelijk om complexe gekoppelde problemen nauwkeurig te simuleren.

Lees meer

SDC Verifier

Versnel verificatie volgens normen en automatiseer rapportages en routinewerk met de SDC Verifier add-on. Houd tijd over voor advies en maatwerk, automatiseer de rest.

Lees meer

Waarom simulatiesoftware?

Met simulatiesoftware kunt u productgedragingen virtueel voorspellen. Een volledig doorgerekend virtueel prototype bespaart aanzienlijk in fysieke prototype kosten. Maar simulatiesoftware doet meer dan modellen doorrekenen. Met behulp van simulaties kunt u ook sneller nieuwe mogelijkheden ontdekken en optimalisaties doorvoeren in de ontwerpfase. Er zijn veel producten om uit te kiezen. Femto’s missie is om van gebruikers fans te maken.  Kies de juiste partner, bij de juiste software, kies Femto!

Onze diensten

Advies

Koop van gebruikers: wij kennen de software als geen ander! In een vrijblijvend adviesgesprek kunt u met onze adviseurs uw wensen bespreken. Reserveer nu een gratis en vrijblijvend consultatiegesprek.

Lees meer

Training

Femto Engineering biedt een grote verscheidenheid aan FEA software-gerelateerde trainingen aan. Onze instructeurs beschikken over jarenlange ervaring. Samen halen we alles uit de software. Bekijk ons trainingsaanbod.

Lees meer

Support

Heeft uw een onderhoudscontract bij ons lopen dan zorgen onze support ingenieurs dat u direct geholpen wordt bij vragen en problemen. Ook kunt u dan met de laatste versie van de software werken.

Lees meer

Simcenter portfolio

Siemens Digital Industries simulatiesoftware brengt modelleren, analyseren, visualiseren en optimaliseren van simpele en complexe producten eenvoudig binnen handbereik. De kracht van het Simcenter platform is o.a. de schaalbaarheid en de integratiemogelijkheden met CAD en CAM processen. Zowel specialisten als generalisten  vinden hun product op dit platform. Femto Engineering is de officiële reseller van Simcenter 3D, Femap, STAR-CCM+, NX Nastran en SDC Verifier in de Benelux. Wij leveren additioneel advies, support en training.

 

gerelateerde artikelen

meer gerelateerde artikelen

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

over ons

Femto Engineering biedt als ingenieursbureau totaaloplossingen voor complexe Computer Aided Engineering (CAE)  in de vorm van consultancy, software, detachering, trainingen, technische ondersteuning en R&D. Als CAE Partner van Siemens Digital Industries Software levert en ondersteunt Femto Engineering Femap, NX NastranSimcenter 3D, Star-CCM+ en SDC Verifier in de gehele Benelux.

×

Loop voorop in FEA & CFD

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks FEA kennis, nieuws en tips gratis in je inbox.