FEM & CFD advies nodig? Bekijk onze mogelijkheden - Femto Engineering

Consultancy

Samenwerken met Femto Engineering betekent dat u in elke stap van de virtuele productontwikkeling kunt vertrouwen op ingenieurs die met u meedenken en u voorzien van degelijke en praktische adviezen.

License options Simcenter Amesim
FIA

Wat we doen

Heeft u behoefte aan een betrouwbare validatie van een ontwerp of wilt u weten waarom uw product faalt: ons ingenieursbureau zorgt voor betrouwbare inzichten. Wij maken de impact van de resultaten voor u inzichtelijk. Vroeg in de ontwerpcyclus kunt u de meeste invloed uitoefenen op de kosten en functionele mogelijkheden. Op dit punt kunnen onze diensten, zoals advies over materiaalkeuze en gewichtsvermindering, echt een verschil maken.

Consultancy services

FEA

Voor het analyseren van producten gebruiken wij de Eindige Elementen Methode. Met deze methode kunnen we uw product virtueel prototypen, waardoor de ontwikkelingskosten aanzienlijk worden verlaagd door het aantal fysieke tests te minimaliseren.


Lees meer

CFD

Als gassen of vloeistoffen de te laden producten of constructies aantasten, passen wij numerieke stromingstheorie (CFD) methoden toe. CFD-analyses geven inzicht in de prestaties van uw ontwerpen en minimaliseren het testen.


Lees meer

Systems (1D) simulation

1D-simulatie is de sleutel tot het begrijpen van uw systemen. Femto Engineers gebruiken Simcenter Amesim om complexe systemen te analyseren. Deze simulaties leveren informatie voor nieuwe, innovatieve ontwerpen.


Lees meer

Optimalisatie

Engineers bij Femto Engineering gebruiken allerlei tools om u te helpen uw ontwerp te optimaliseren. Wij bieden advies bij het optimaliseren van de grootte, vorm en topologie van uw ontwerp.


Lees meer

Certificatie

Wij willen u als partner helpen, niet alleen voor onze klant, maar ook voor de aangemelde instanties. Wij willen ervoor zorgen dat alle betrokken partijen een duidelijk beeld hebben van het product en wat er op welke manier gecertificeerd moet worden. Dit om er zeker van te zijn dat aan alle veiligheidsnormen wordt voldaan en er een haalbaar ontwerp is.


Lees meer

Meer informatie nodig?

Neem gerust contact met ons op.

+31 15 285 05 80 of info@femto.eu

actuele artikelen
casestudie

Complexe fysica simuleren met Simcenter Amesim

Onze recente simulatie in Simcenter Amesim van een vrije trap laat zien hoe de software…


Lees meer

nieuws

What’s New in Simcenter 3D 2406

Leer meer over de nieuwste functies in de nieuwste versie van Simcenter 3D 2406


Lees meer

evenementen

Femap User Day 2024

Bezoek onze Femap User Day op 25 juni 2024 bij NEXT Delft.


Lees meer

meer gerelateerde artikelen

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

over ons

Bij Femto Engineering helpen we bedrijven hun innovatieve ambities te bereiken met specialistische engineering consultancy, software en R&D.
Wij zijn Siemens DISW Expert Partner voor Simcenter Femap, Simcenter 3D, Simcenter Amesim, Simcenter STAR-CCM+ en SDC Verifier. Neem contact met ons op en laat FEM en CFD voor u werken.

Privacy policy

×

Loop voorop in FEA & CFD

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks FEA kennis, nieuws en tips gratis in je inbox.