FEM & CFD advies nodig? Bekijk onze mogelijkheden - Femto Engineering

Consultancy

Samenwerken met Femto Engineering betekent dat u in elke stap van de virtuele productontwikkeling kunt vertrouwen op ingenieurs die met u meedenken en u voorzien van degelijke en praktische adviezen.

Wat doen wij?

Als u een betrouwbare validatie van een ontwerp nodig heeft of u wilt weten waarom uw product faalt: onze engineering consultancy geeft u waardevolle inzichten. Wij maken de impact van de resultaten voor u inzichtelijk. Vroeg in het ontwerpcyclus heeft u de meeste invloed op kosten en functionele mogelijkheden. Op dit punt kunnen onze diensten zoals advies over materiaalkeuze en gewichtsreductie een wezenlijk verschil maken.

FEM

Om producten structureel te beoordelen maken wij gebruik van de Finite Element Method (FEM). Met deze methode kunnen wij uw product virtueel prototypen, wat ontwikkelingskosten aanzienlijk verlaagt door het aantal fysieke testen te minimaliseren.


Lees meer

CFD

Zijn gas- of vloeistofstromingen van invloed op de door te rekenen producten of constructies, dan passen wij numerieke stromingsleer (CFD) methode toe. CFD analyses bieden inzicht in de prestaties van uw ontwerpen en minimaliseren het testen.


Lees meer

Optimalisatie

Ingenieurs bij Femto Engineering gebruiken allerlei tools om u te helpen met het optimaliseren van uw ontwerp. We bieden consultancy aan in het optimaliseren van de maat, vorm en topologie van uw ontwerp.


Lees meer

Systeem (1D) simulatie

1D Simulatie is de sleutel tot het begrijpen van uw systemen. Femto Engineers maken gebruik van Simcenter Amesim om complexe systemen te analyseren. Deze simulaties bieden informatie voor nieuwe, innovatieve ontwerpen.


Lees meer

Certificering

Wij willen u helpen als partner, niet alleen voor onze klant, maar ook voor certificering instanties. Wij willen er zeker van zijn dat alle betrokken partijen een duidelijk beeld hebben van het product en wat er gecertificeerd moet worden en op welke manier. Dit om er zeker van te zijn dat aan alle veiligheidsnormen wordt voldaan en er een haalbaar design is.


Lees meer

In contact komen?

Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in ons engineering consultancy en de manieren waarop wij u kunnen ondersteunen, of als u meer informatie van ons wenst.

Kom in contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

gerelateerde artikelen

meer gerelateerde artikelen

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

over ons

Bij Femto Engineering helpen we bedrijven hun innovatieve ambities te bereiken met specialistische engineering consultancy, software en R&D.
Wij zijn Siemens DISW Expert Partner voor Simcenter Femap, Simcenter 3D, Simcenter Amesim, Simcenter STAR-CCM+ en SDC Verifier. Neem contact met ons op en laat FEM en CFD voor u werken.

Privacy policy

×

Loop voorop in FEA & CFD

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks FEA kennis, nieuws en tips gratis in je inbox.