Onderzoek en Innovatie voor CAE - Femto Engineering

Onderzoek & Innovatie

Door CAE onderzoek en het bewust delen van kennis en ervaring weet Femto Engineering het beste te halen uit FEA en CFD voor haar opdrachtgevers.

Onze filosofie

In Computer Aided Engineering is steeds meer mogelijk. Willen wij dat onze klanten profiteren van deze mogelijkheden dan moeten wij zelf actief participeren in deze ontwikkelingen. Innovatie is een belangrijke pijler van ons succes en start volgens ons bij de klant en zijn uitdagingen. Onze onderzoeksinvesteringen richten zich dan ook op de kloof tussen wat nodig en wat mogelijk is in Computer Aided Engineering te verkleinen.

Heeft u een CAE vraagstuk of zoekt u een partner voor een onderzoeksopdracht?

Stuur ons een bericht!

Onze focus

Wij investeren in onderzoeken die geavanceerde engineering methodes en onze analyse- en simulatiecapaciteiten verbeteren. Wij werken nauw samen met prominente wetenschappelijke instituten, zoals de Nederlandse Organisatie voor toegepast-natuurwetenschappelijk onderzoek (TNO), de Technische Universiteit Delft en Marin op studies op het gebied van toegepaste simulatietechnologie. Elk jaar ondersteunen we een aantal toekomstige ingenieurs met uitdagende Bachelor- en Masterstages en afstudeeropdrachten.

 

Onderzoeksprojecten

 

gerelateerde artikelen

meer gerelateerde artikelen

we hebben gewerkt voor
Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

over ons

Femto Engineering biedt als ingenieursbureau totaaloplossingen voor complexe Computer Aided Engineering (CAE)  in de vorm van consultancy, software, detachering, trainingen, technische ondersteuning en R&D. Wij zijn een geautoriseerde reseller van Simcenter Femap, Simcenter 3D, Simcenter Nastran, Simcenter Star-CCM+ en SDC Verifier in de gehele Benelux.

Privacy policy

×

Loop voorop in FEA & CFD

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks FEA kennis, nieuws en tips gratis in je inbox.