Simcenter Amesim - Femto Engineering - Femto Engineering

Simcenter Amesim

Evalueer en optimaliseer systemen met behulp van Simcenter Amesim.

Over Simcenter Amesim

Simcenter Amesim is een volledig geïntegreerd schaalbaar simulatieplatform voor het modelleren en analyseren van diverse soorten systemen met meerdere domeinen. Simcenter Amesim stelt ingenieurs in staat de prestaties van systemen te beoordelen en te optimaliseren, waardoor de productiviteit wordt verbeterd. Amesim beschikt over een uitgebreide reeks bibliotheken met componenten voor verschillende fysische domeinen, zoals componenten voor elektrische fluïda en mechanische systemen.

Amesim

Simcenter Amesim software van Siemens Digital Industries Software is een toonaangevend geïntegreerd, schaalbaar simulatieplatform voor mecha-tronische systemen waarmee ontwerpingenieurs de prestaties van de systemen virtueel kunnen beoordelen en optimaliseren.

Het verhoogt de totale productiviteit van de systeemontwikkeling vanaf de vroege ontwikkelingsfasen tot de uiteindelijke validatie van de prestaties en de kalibratie van de besturing.


Licensing opties

Om u in staat te stellen tijd te besparen bij het maken van modellen, biedt Simcenter Amesim, dat deel uitmaakt van het Xcelerator™-portfolio, 50 kant-en-klare multi-fysica bibliotheken met meer dan 6.500 componenten die zijn ontwikkeld en gevalideerd in samenwerking met industriële partners.

Contact us


Case studies

Liebherr Group
Simcenter Amesim stelt fabrikant van off-highway uitrusting in staat de ontwikkeling van hydraulische onderdelen te stroomlijnen

lees meer

CERTIA
CERTIA verkort de ontwikkelingstijd van de testopstelling met 25 procent en verhoogt de beschikbaarheidsgraad van het fysieke testplatform met 60 procent door gebruik te maken van Simcenter Amesim

lees meer


Lees meer over hoe Simcenter Amesim u kan helpen uw workflow te optimaliseren en engineeringtijd te verkorten.


Lees meer

Simcenter Amesim stelt fabrikant van off-highway materieel in staat de ontwikkeling van hydraulische componenten te stroomlijnen.


Lees meer

In deze video ontdekt u hoe u de nieuwe Simcenter Amesim ROM Builder tool gebruikt.


Lees meer

Ontdek de nieuwe mogelijkheden van Simcenter Amesim 2021.2!


Lees meer

Features

  • Electrical system simulation
  • Fluid system simulation
  • Mechanical system simulation
  • Propulsion system simulation
  • System integration
  • Thermal management system simulation

Wat heb ik aan Simcenter Amesim?

Simcenter Amesim is een eenvoudig te gebruiken en betrouwbare softwareoplossing. Door de kant-en-klare uitgebreide bibliotheken kan vrijwel elk type multi-domein systeem eenvoudig worden gebouwd. Met geavanceerde voor- en nabewerkingstools kunt u diepgaande informatie over uw systemen verkrijgen. Er is geen CAD-geometrie nodig, zodat deze analyses al vroeg in de ontwerpfase kunnen worden uitgevoerd, wat tijd bespaart in de latere fasen. Ontwerpverkenning en optimalisatie gaan hand in hand en Simcenter Amesim stelt u in staat te innoveren.

Laat ons uw Simcenter Amesim support team zijn!

Als CAE partner van Siemens Digital Industries Software ondersteunen wij sinds 2006 meer dan 150+ organisaties en duizenden gebruikers in de Benelux met Simcenter producten. Wij zijn open, duidelijk en delen graag onze kennis met u door middel van advies, ondersteuning, training, tutorials, seminars en nog veel meer.

Wij horen graag over uw uitdagingen, zodat wij u passend kunnen adviseren. Kom en ontmoet ons!

Contact us

gerelateerde artikelen

meer gerelateerde artikelen

Advies

Wij gebruiken Siemens Digital Industries Software voor onze engineering consultancy. Onze consultants kunnen u adviseren over de tools die aan uw specifieke behoeften zullen voldoen. U kunt een gratis consultatie met ons plannen.

Lees meer

Training

Wij bieden verschillende manieren om uw team op te leiden zodat het optimaal gebruik kan maken van de mogelijkheden van Siemens Digital Industries Software. Van seminars en algemene cursussen tot op maat gemaakte cursussen, wij bieden altijd relevante inhoud.

lees meer

Support

Softwareondersteuning is inbegrepen bij alle actieve onderhoudscontracten. Of het nu per telefoon, e-mail, toegang op afstand of op locatie is, ons team van support engineers staat vanaf het begin voor u klaar.

Lees meer

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

over ons

Bij Femto Engineering helpen we bedrijven hun innovatieve ambities te bereiken met specialistische engineering consultancy, software en R&D.
Wij zijn Siemens DISW Smart Expert Partner voor Simcenter Femap, Simcenter 3D, Simcenter STAR-CCM+ en SDC Verifier. Neem contact met ons op en laat FEM en CFD voor u werken.

Privacy policy

×

Loop voorop in FEA & CFD

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks FEA kennis, nieuws en tips gratis in je inbox.