Wij zijn Femto Engineering: specialisten in FEA & CFD - Femto Engineering

Over ons

Femto Engineering is in 1997 opgericht als technostarter vanuit de Technische Universiteit Delft en heeft zichzelf ontwikkeld tot een kennisintensief ingenieursbureau gespecialiseerd in FEA en CFD.
Ons team bedient een gevarieerde en groeiende groep klanten in het efficiënt realiseren, verifiëren en optimaliseren van hun producten en is gevestigd in Delft en Münster (D).

Femto We enable innovation

Ons team

Alle Femto ingenieurs hebben een sterke theoretische achtergrond, maar staan garant voor praktisch advieswerk. Naast ingenieur zijn ze ook consultant, trainer, software ondersteuner of projectmanager.

Ontmoet ons team

Onze aanpak

We zijn een kennisgedreven organisatie en staan garant voor kwaliteitsvolle resultaten.  Wij zijn betrokken, uw wensen hebben bij ons altijd prioriteit en u wordt nauw betrokken bij ons werkplan.

Onze aanpak

Onze partners

Wij werken samen met partners die experts zijn in hun vakgebied. Hun expertise helpt ons en onze klanten sneller vooruit, dan dat wij op onszelf zouden kunnen doen.

Bekijk onze partners

Carrière

Bij Femto Engineering waarderen we ambitie, specialistische kennis en klantfocus. We werken samen aan een cultuur van vertrouwen, productiviteit en plezier.

Ontdek wat mogelijk is

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

over ons

Bij Femto Engineering helpen we bedrijven hun innovatieve ambities te bereiken met specialistische engineering consultancy, software en R&D.
Wij zijn Siemens DISW Expert Partner voor Simcenter Femap, Simcenter 3D, Simcenter Amesim, Simcenter STAR-CCM+ en SDC Verifier. Neem contact met ons op en laat FEM en CFD voor u werken.

Privacy policy

×

Loop voorop in FEA & CFD

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks FEA kennis, nieuws en tips gratis in je inbox.