Onze partners - Experts in CAE - Femto Engineering

Onze partners

Partners brengen ons vooruit, sneller dan we op eigen kracht zouden kunnen.

Netherlands Maritime Technology

Netherlands Maritime Technology (NMT) is een hecht, succesvol netwerk van scheepswerven, toeleveranciers en dienstverleners die samenwerken om op alle locaties en onder alle omstandigheden het onmogelijke te bereiken. Op het gebied van maritieme technologie zijn deze bedrijven – groot en klein – altijd een stap voor in de zoektocht naar nieuwe uitdagingen en oplossingen.

Bezoek website

 

HI Delta lidmaatschap

Femto Engineering is lid van HI Delta, een samenwerkingsplatform voor de hightech industrie in regio Zuid-Holland. Het doel van dit platform is om een sterk ecosysteem te ontwikkelen voor industrie, universiteiten, overheid en beleggers rondom hightech en om hightech initiatieven in de regio beter zichtbaar te maken.

Bezoek de website

 

Technet Delft lidmaatschap

Technet Delft is een kennisnetwerk van hightech bedrijven en instituten in de regio Delft. Delft, hoofdvestiging van Femto Engineering, zit vol innovatieve en hightech bedrijven die profiteren van een hecht netwerk en een goede economische infrastructuur. Technet faciliteert dit netwerk en speelt een belangrijke rol in het ontwikkelen van deze regio.

Bezoek de website

 

NAFEMS lidmaatschap

Omdat Femto Engineering een hoge standaard in FEA nastreeft, zijn we lid van NAFEMS, het Nationaal Instituut voor Eindige Elementen Methodes en Standaarden. NAFEMS is een onafhankelijk orgaan zonder winstoogmerk, met enkel als doel het bevorderen van het efficiënt gebruik van simulatiemethodes.

Bezoek de website

 

VDMA

Met ruim 3.400 leden is de VDMA de grootste netwerkorganisatie en belangrijke spreekbuis van de machinebouwindustrie in Duitsland en Europa. De vereniging vertegenwoordigt de gemeenschappelijke economische, technische en wetenschappelijke belangen van deze unieke en diverse industrie.

Bezoek website

 

Siemens Digital Industries Software

Siemens Digital Industries Software, een business unit van de Siemens Industry Automation divisie, is een toonaangevende wereldwijde leverancier van simulatie software. Siemens Digital Industries Software stimuleert de transformatie naar een ‘digital enterprise’ waarbij engineering, productie en elektronisch ontwerp samenkomen. Het Simcenter portfolio helpt bedrijven van elke omvang om ‘digital twins’ te creëren en te benutten zodat de verworven inzichten na simulaties leiden tot nieuwe innovaties. Sinds 2006 is Femto Engineering CAE partner van Siemens Digital Industries Software voor de gehele Benelux.

Bezoek de website

 

SDC Verifier

Onze partner SDC Verifier is een organsiatie die zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen van CAE software gericht op verificatie. Hun missie is om alle standaard routine checks te laten uitvoeren door software, zodat de ingenieur zich kan focussen op modelleren en het maken van beslissingen. Dit resulteert in aanzienlijke tijd- en kostenbesparingen.

Bezoek de website

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

over ons

Bij Femto Engineering helpen we bedrijven hun innovatieve ambities te bereiken met specialistische engineering consultancy, software en R&D.
Wij zijn Siemens DISW Expert Partner voor Simcenter Femap, Simcenter 3D, Simcenter Amesim, Simcenter STAR-CCM+ en SDC Verifier. Neem contact met ons op en laat FEM en CFD voor u werken.

Privacy policy

×

Loop voorop in FEA & CFD

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks FEA kennis, nieuws en tips gratis in je inbox.