Werken bij ons: Excelleer in FEA - Femto Engineering

Werken bij Femto Engineering

Virtuele productontwikkeling is de toekomst en daar dragen onze medewerkers elke dag aan bij. Breng je passie voor engineering in de praktijk bij Femto Engineering.

Vacatures Benelux

 

Vacatures Münster (Duitsland)

 

Waarom Femto Engineering?

Persoonlijk, praktische expertise en zeer kennisintensief, dat is in het kort wat Femto Engineering kenmerkt en wat ons onderscheidt van andere ingenieursbureaus. Maar het zijn de medewerkers  die Femto Engineering daadwerkelijk bijzonder maken. Bij ons kom je terecht in een omgeving van vertrouwen en waar werken plezierig en uitdagend is. Voor ons is geen project te groot, geen opdrachtgever te klein, kortom je kunt je ambities bij ons kwijt. Wij werken zelf met de software die wij verkopen, dus klanten krijgen advies en ondersteuning van ervaren gebruikers. Wij zijn een flexibele organisatie en stellen ons altijd op als kennispartner van onze klanten.

 

Lees hier ook enkele ervaringen van onze medewerkers!

 

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

over ons

Bij Femto Engineering helpen we bedrijven hun innovatieve ambities te bereiken met specialistische engineering consultancy, software en R&D.
Wij zijn Siemens DISW Expert Partner voor Simcenter Femap, Simcenter 3D, Simcenter Amesim, Simcenter STAR-CCM+ en SDC Verifier. Neem contact met ons op en laat FEM en CFD voor u werken.

Privacy policy

×

Loop voorop in FEA & CFD

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks FEA kennis, nieuws en tips gratis in je inbox.