Onze aanpak garandeert kwaliteit in FEA - Femto Engineering

Onze aanpak

Onze opdrachtgevers moeten altijd kunnen rekenen op helder advies en relevante inzichten. Wij werken met een ISO 9001:2015 gecertificeerd kwaliteitssysteem om dit te waarborgen.

We zijn betrokken

Kwaliteitssystemen gaan vaak over procedures en formulieren, maar als je verder kijkt gaat het altijd over mensen. Bij Femto begrijpen we dit en daarom staat in onze aanpak betrokkenheid bij de klant en zijn uitdagingen centraal. Wij zorgen voor een op u toegesneden praktisch advies, betrouwbare berekeningen, snelle levertijden en correcte rapportages. Wij zijn graag uw kennispartner in virtuele productontwikkeling. Samen maken wij betere ontwerpen.

 

We gaan voor kwaliteit

De eerste stap in elk project is het opzetten van een heldere en realistische probleemdefinitie die alle betrokkenen delen. Wij maken duidelijke afspraken voor elk project start en betrekken onze opdrachtgevers actief bij ons plan van aanpak. Om de kwaliteit van ons werk te garanderen werken we met gekwalificeerd personeel en passen we alleen bewezen en betrouwbare werkmethodes toe.  Onze certificering heeft als doel om onze diensten op een gestructureerde en transparante wijze aan te bieden en als organisatie continue te verbeteren en te groeien.

 

We zijn uw kennispartner

Klanten blijven lang klant bij Femto Engineering en daar zijn we enorm trots op. Dit is alleen mogelijk door een diep vertrouwen in onze CAE kennis en ervaring. Kennis moet up-to-date zijn en net zoals ervaring worden gedeeld om tot nieuwe ideeën en ontwikkelingen te komen. Onze procedures en cultuur zijn hier volledig op ingericht. Femto consultants worden getraind in de laatste FEA & CFD methodes en hulpmiddelen. Wij werken nauw samen met vooraanstaande universiteiten en onderzoeksinstituten om voorloper te blijven in CAE.

 

Femto’s visie

Onze (toekomstige) klanten maken steeds complexere producten, de levensduur van deze producten wordt steeds korter en daarmee komt de ontwikkelcyclus onder druk te staan. Femto ziet dit als kans voor zowel haar diensten en software. De behoefte voor gekwalificeerde ingenieurs, die op een hoog niveau het concept van de digital twin snappen en met behulp van high end softwaretools de complexiteit kunnen beschrijven, zal alleen maar toenemen.

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

over ons

Bij Femto Engineering helpen we bedrijven hun innovatieve ambities te bereiken met specialistische engineering consultancy, software en R&D.
Wij zijn Siemens DISW Expert Partner voor Simcenter Femap, Simcenter 3D, Simcenter Amesim, Simcenter STAR-CCM+ en SDC Verifier. Neem contact met ons op en laat FEM en CFD voor u werken.

Privacy policy

×

Loop voorop in FEA & CFD

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks FEA kennis, nieuws en tips gratis in je inbox.