Ontmoet ons team - Specialisten in FEA & CFD - Femto Engineering

Ontmoet ons team

Alle medewerkers van Femto Engineering delen één ding: passie voor engineering. Er is geen beter gevoel dan onze virtuele inspanningen terug te zien in fysieke producten die mensen veilig kunnen gebruiken.

Onze focus

Betrokken, praktisch en kennisgedreven is hoe wij bekend staan bij onze klanten. Als kennispartner staan wij garant voor het delen van kennis en ervaring en kunnen klanten profiteren van de laatste technologische ontwikkelingen. Femto ingenieurs zijn flexibel, denken proactief mee en zijn door hun jarenlange ervaring in staat complexe vraagstukken op te lossen. Samen realiseren we betere ontwerpen.

 

Kom gerust eens langs op ons kantoor in Delft en ontmoet ons team!

 

 

Femto werknemers: accountmanager

Hoe is het om in Sales Engineering te werken? In dit bericht zetten we Sander Quirijns, account manager bij Femto Engineering, in de schijnwerpers, als onderdeel van onze serie om mensen voor te stellen die ons bedrijf mede vormgeven. Neem even de tijd om te lezen over Sander’s ervaringen en de projecten waar hij aan werkt.


Lees meer

Spotlight op een stagiair

Toen onze stagiaire Yvet begon met haar stage bij Femto Engineering vroegen we haar in dit artikel naar haar eerste paar weken. Een paar maanden later zijn we blij te kunnen melden dat ze is afgestudeerd! In dit interview deelt ze de resultaten van haar hydrofoils studie.


Lees meer

Project engineer in de spotlight

In dit bericht zetten we Marco Swierstra, project engineer bij Femto Engineering, in de schijnwerpers, als onderdeel van onze serie om mensen voor te stellen die ons bedrijf mede vormgeven. Neem even de tijd om over Marco’s ervaringen te lezen!


Lees meer

Spotlight op een stagiair: FEA

Wij werken graag met enthousiaste ingenieursstudenten en geven hen de kans om te werken met onze simulatiespecialisten en -tools. Elk jaar hebben we echter een beperkt aantal FEA- en CFD-stageplaatsen beschikbaar. In 2019 hebben we uit de vele sollicitaties Leslie geselecteerd om het team te versterken. Wil je weten hoe het is om stagiair te zijn bij Femto Engineering, lees dan hier over Leslie’s ervaringen.


Lees meer

Spotlight op een stagiair: HEEDS

Onze stagiair moest een optimalisatiestudie uitvoeren op kunststof spoorbielzen. Het doel van de opdracht was om na te gaan op welke manier de breedte van de dwarsligger de ballastzakking van het spoor beïnvloedt en het ontwerp dienovereenkomstig te optimaliseren.


Lees meer

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

over ons

Bij Femto Engineering helpen we bedrijven hun innovatieve ambities te bereiken met specialistische engineering consultancy, software en R&D.
Wij zijn Siemens DISW Expert Partner voor Simcenter Femap, Simcenter 3D, Simcenter Amesim, Simcenter STAR-CCM+ en SDC Verifier. Neem contact met ons op en laat FEM en CFD voor u werken.

Privacy policy

×

Loop voorop in FEA & CFD

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks FEA kennis, nieuws en tips gratis in je inbox.