Femto Engineering Earns ISO 9001:2015 accreditation - Femto Engineering

Femto Engineering behaalt ISO 9001:2015 accreditatie

Wij willen dat onze klanten op ons kunnen rekenen voor ongecompliceerd advies en deskundige inzichten. Wij werken volgens een ISO 9001:2015 gecertificeerd kwaliteitssysteem om dit te garanderen.

Na een grondige doorlichting van al onze belangrijkste business units op 10 januari 2018, zijn we verheugd te kunnen aankondigen dat we onze ISO 9001:2015 accreditatie hebben behaald.

ISO 9001:2015 is een kwaliteitsmanagementsysteem gebaseerd op een formele methodologie voor het definiëren, documenteren, uitvoeren, monitoren en verbeteren van operationele processen om te voldoen aan vastgestelde en impliciete behoeften van klanten en andere belanghebbenden van een organisatie. TÜV Nederland werd geselecteerd om ons te helpen met de overgang naar ISO 9001:2015, de laatste kwaliteitsaudit uit te voeren en ons ISO 9001:2015-certificaat uit te reiken.

Onze interne auditor, Merel Beijersbergen van Henegouwen, beschrijft de overgang naar ISO 9001:2015 en de voordelen van ons kwaliteitssysteem voor onze stakeholders.

Bij Femto Engineering geloven we dat procedures, formulieren en richtlijnen slechts de tastbare aspecten zijn van ons kwaliteitssysteem. Het meer belangrijke, immateriële deel is het hebben van kwaliteitsbewuste mensen op alle organisatorische niveaus. Wij willen dat onze klanten op ons kunnen rekenen voor ongecompliceerd advies en deskundige inzichten. Het is mijn taak om een mentaliteit te ontwikkelen en te stimuleren waarin op een consistente en betrouwbare manier wordt geanticipeerd op de behoeften van de klant.

Wij werken met gekwalificeerde en bekwame medewerkers, de nieuwste releases en gecertificeerde software en wij hebben een systeem opgezet om onze processen te bewaken. Voor elk project wordt een kwaliteitsingenieur aangesteld. De rol van deze ingenieur is om ervoor te zorgen dat alle belangrijke mijlpalen in elke projectfase worden gecontroleerd en herzien. De belangrijkste focus van deze reviews is om te controleren of aan de verwachtingen van de klant wordt voldaan en om voortdurend onze vaardigheden en producten te verbeteren op een georganiseerde en gestructureerde manier.

Voor onze ISO 9001:2008 accreditatie hebben we ons gericht op het standaardiseren van al onze operationele procedures met betrekking tot consultancy, training & support. Voor de overgang naar ISO 9001:2015 moesten we ook investeren in de leiderschaps- en managementaspecten van ons bedrijf. We geloven altijd in het verhogen van onze standaarden, dus gingen we deze uitdaging aan en met succes.

 

De ISO 9001:2015 accreditatie betekent dat onze klanten er meer vertrouwen in kunnen hebben dat ze krijgen wat ze van ons verwachten. Wilt u meer weten over onze aanpak of diensten? Neem dan contact met ons op!

Neem contact met ons op!

januari 11, 2018
Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

over ons

Bij Femto Engineering helpen we bedrijven hun innovatieve ambities te bereiken met specialistische engineering consultancy, software en R&D.
Wij zijn Siemens DISW Expert Partner voor Simcenter Femap, Simcenter 3D, Simcenter Amesim, Simcenter STAR-CCM+ en SDC Verifier. Neem contact met ons op en laat FEM en CFD voor u werken.

Privacy policy

×

Loop voorop in FEA & CFD

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks FEA kennis, nieuws en tips gratis in je inbox.