FEA training - Femap/NX Nastran aanbod - Femto Engineering

FEA Trainingen

Wij trainen ontwerpers en analisten in alles wat zij nodig hebben op gebied van Eindige Elementen Analyse.

FEA vakkennis

Investeren in vakkennis en ontwikkeling van ingenieurs betaalt zich altijd uit in betere, veiliger en sneller gerealiseerde producten. Laat Femto Engineering uw kennispartner zijn op gebied van FEA, CFD en virtuele productontwikkeling. Met behulp van praktische FEA trainingen bieden wij ingenieurs de mogelijkheid om binnen korte tijd  waardevolle simulatievaardigheden te ontwikkelen. Wij verzorgen trainingen voor Femap/NX Nastran en SDC Verifier gebruikers, maar kunnen ook een training op maat maken. De trainingen worden in het Nederlands of Engels gegeven.

 

Trainingsaanbod

Femto’s instructeurs zijn in de eerste plaats ingenieurs. Voor verschillende klanten in verschillende industrieën lossen zij dagelijks m.b.v. simulatiesoftware engineering vraagstukken op. Wij stellen de klantbehoefte centraal en hebben een trainingsaanbod voor zowel nieuwe als ervaren gebruikers:

  • Basistrainingen: Trainingen die hieronder vallen geven een solide basis aan nieuwe gebruikers of een verkort opfristraject voor gebruikers die daar behoefte aan hebben.
  • Verdiepingstrainingen: Zijn ontwikkeld voor gebruikers die zich willen specialiseren in één of meer geadvanceerde modules van de software.
  • Automatisering training:  Heeft u de software onder de knie, dan is de volgende stap om de software te leren configureren. Bij Femto leert u routines in Femap/NX Nastran volledig op maat te automatiseren.

Waarom Femto Engineering?

  • Alle FEA trainingen worden verzorgd door ervaren ingenieurs. Zij werken dagelijks met de software, kunnen de routines dromen,  maar geven ook een solide basis voor het gebruiken van specialistische toepassingen.
  • Onze trainingen moeten aansluiten bij wat nodig is in de praktijk. Wij kunnen trainingen op maat verzorgen, zodat ze volledig aansluiten bij de organisatiebehoeften. Cursisten mogen hun eigen modellen meenemen naar de training.
  • Femto ingenieurs trainen reeds Royal IHC, van Oord, Airbus en andere toonaangevende bedrijven in het gebruik van simulatiesoftware.

Interesse in een FEA training?

Offerte aanvragen!

Meer informatie nodig?

Neem gerust contact met ons op om uw trainingswensen te bespreken. Trainingen met een andere pre/post processor dan hierboven staan beschreven behoren ook tot de mogelijkheid.

Neem contact op!

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

over ons

Bij Femto Engineering helpen we bedrijven hun innovatieve ambities te bereiken met specialistische engineering consultancy, software en R&D.
Wij zijn Siemens DISW Smart Expert Partner voor Simcenter Femap, Simcenter 3D, Simcenter STAR-CCM+ en SDC Verifier. Neem contact met ons op en laat FEM en CFD voor u werken.

Privacy policy

×

Loop voorop in FEA & CFD

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks FEA kennis, nieuws en tips gratis in je inbox.