25 jaar Femto Engineering | eerste nieuwsbrief - Femto Engineering - Femto Engineering

25 jaar Femto Engineering | eerste nieuwsbrief

Femto Engineering exists 25 years in 2022 and that should be celebrated. We like to look back on the past 25 years by sharing some insides from our archive, this time: the first news about Femto.

Onze eerste eigen nieuwsbrief

Tegenwoordig verstuurt Femto een speciale online nieuwsbrief met het laatste nieuws over onze projecten, de Simcenter software en ander nieuws en updates. We hebben een breed publiek van bijna 2.000 lezers. Dit was niet het geval in 1997. Toen was Femto Engineering net begonnen met een van haar eerste projecten betreffende de St Jansbrug. De nieuwsbrief werd fysiek verstuurd en slechts door enkelen gelezen. Klik op de afbeelding om de volledige mewsletter te zien.

Blijf up-to-date

Sinds onze eerste nieuwsbrief, delen we nog steeds het laatste Femto nieuws in onze digitale nieuwsbrief.

lees meer van onze vorige nieuwsbrieven

Het vervolg van Femto Engineering

Toentertijd waren we nog maar een klein ingenieursbureau. In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een full service ingenieursbureau. Meer informatie vindt u via onderstaande links.

Consultancy

Samenwerken met Femto Engineering betekent dat u kunt rekenen op ingenieurs die meedenken, uw medewerkers betrekken en degelijke en praktische ontwerpbeoordelingen geven.


Lees meer

Software

Femto Engineering is Smart Expert Partner van Siemens Digital Industries Software. Wij zijn expert gebruikers, hier om u te helpen het maximale uit de software te halen.


Lees meer

Training & Support

Femto kan u helpen het meeste uit uw software te halen met een leven lang leren met professionele training en ondersteuning


Lees meer

R&D

Door CAE onderzoek en het openlijk delen van onze kennis en ervaring, ondersteunt Femto Engineering haar klanten om het maximale uit FEA en CFD te halen.


Lees meer

februari 24, 2022
Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

over ons

Bij Femto Engineering helpen we bedrijven hun innovatieve ambities te bereiken met specialistische engineering consultancy, software en R&D.
Wij zijn Siemens DISW Expert Partner voor Simcenter Femap, Simcenter 3D, Simcenter Amesim, Simcenter STAR-CCM+ en SDC Verifier. Neem contact met ons op en laat FEM en CFD voor u werken.

Privacy policy

×

Loop voorop in FEA & CFD

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks FEA kennis, nieuws en tips gratis in je inbox.