Automatisering in Simcenter - Femto Engineering - Femto Engineering

Automatisering in Simcenter

Baseer uw ingenieurstoekomst niet op wat u vandaag doet. Beheers de automatisering! Met automatisering vermenigvuldigt u uw tijd, productiviteit en waarde.

Automatisering Masterclass

In onze automatiseringsmasterclass behandelden we de belangrijkste mogelijkheden van NX Open, de basisconcepten van de Femap API & instellingen en we deelden praktische toepassingen uit ons projectwerk en GustoMSC.
In de presentatie van onze GustoMSC gastspreker Frederik Vanhee werden een aantal video’s getoond. Een selectie hiervan kan je hier vinden! Video 1, Video 2, Video 3. Als je meer van dit soort video’s wilt zien, volg dan Frederik Vanhee op LinkedIn en de hashtag #waaromklikkenalsjekanscripten.

Waarom automatisering?

Er zijn tal van redenen om uw werk te automatiseren. Het verhoogt de efficiëntie, betrouwbaarheid en breidt gewoon uw mogelijkheden uit. Simcenter software staat open voor automatisering met behulp van API (Application Programming Interface). De API stelt u in staat te communiceren met Simcenter Femap of Simcenter 3D via meerdere programmeertalen zoals Visual Basic, Python, C#, Java, C/C++. Simcenter 3D gebruikt NX Open als de kern.


Wil je de presentaties nog eens doorlezen? Laat dan je naam en e-mail achter en ga naar de presentaties!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waar kunnen we je mee helpen?

Wij zijn professionele FEA & CFD beoefenaars en enthousiaste promotors van deze methoden. Wij houden van de tools die we gebruiken, maar geloven dat de sleutel tot succes ligt bij uw kennis en vaardigheden. Bent u een Femap of Simcenter 3D gebruiker en geïnteresseerd in de automatiseringsmogelijkheden? Wij kunnen u op de volgende manieren helpen de grenzen van de software op te zoeken:

Als u vragen heeft of meer wilt weten over onze andere diensten en software, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! U kunt ons werk volgen op LinkedIn, Twitter of Facebook.

Contact

januari 15, 2020
Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

over ons

Bij Femto Engineering helpen we bedrijven hun innovatieve ambities te bereiken met specialistische engineering consultancy, software en R&D.
Wij zijn Siemens DISW Expert Partner voor Simcenter Femap, Simcenter 3D, Simcenter Amesim, Simcenter STAR-CCM+ en SDC Verifier. Neem contact met ons op en laat FEM en CFD voor u werken.

Privacy policy

×

Loop voorop in FEA & CFD

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks FEA kennis, nieuws en tips gratis in je inbox.