Gratis 45 dagen Simcenter Femap-proefversie - Femto Engineering - Femto Engineering

Gratis 45 dagen Simcenter Femap-proefversie

Simcenter Femap is een volwassen en robuuste pre- en post-processor voor geavanceerde eindige-elementenanalyse. Femap staat open voor alle oplossers en combineert uitzonderlijk gebruiksgemak met een aantrekkelijke kostenstructuur. Vraag uw gratis 45 dagen Simcenter Femap proefversie aan om de voordelen te ervaren.

Simcenter Femap, onderdeel van Siemens Digital Industries Software Simcenter product portfolio, is een van de bekendste FEA solutions. Het wordt al meer dan 30 jaar toegepast in de industrie. Met het programma bereidt u uw simulatiemodellen voor (pre-process) en krijgt u een uitgebreide weergave van de analyseresultaten (post-process). De software staat open voor alle commerciële solvers, waaronder NX Nastran, Ansys, LS-DYNA en Abaqus, en heeft toegang tot geometriegegevens uit alle grote CAD-systemen. Van beginner tot gevorderde gebruikers, Femap combineert uitzonderlijk gebruiksgemak met kostenefficiëntie en heeft de kracht om de moeilijkste problemen te modelleren.

Download nu uw gratis CAE-proefversie

Neem uw gratis 45 dagen Simcenter Femap-proefversie. Probeer Femap met NX Nastran en verken de state-of-the-art modelleringsfunctionaliteit van Femap met de krachtige analysemogelijkheden van de toonaangevende NX Nastran solver. Ontdek hoe deze uitgebreide simulatie- en analysetoepassingen u kunnen helpen geld te besparen en de doorlooptijd te verkorten door middel van geoptimaliseerde ontwerpen, gereduceerde prototyping en fysieke testen. In dit gratis aanbod krijgt u toegang tot de volledige versie van Femap met NX Nastran, evenals Dynamic Response. Er zijn geen beperkingen aan het aantal saves, modelgroottes of andere factoren die uw mogelijkheden om complete productontwerpen te simuleren en te analyseren zouden beperken. Real FEA gemakkelijk gemaakt. (Siemens, 2021)

Download gratis Femap proefversie

Femap

Met Femap kunt u het simulatieproces aanzienlijk versnellen. De software bevat een compleet arsenaal aan geometriebewerkings- en opschoningstools, een groot referentiearchief voor elementen en uitgebreide visualisatie mogelijkheden voor het snel en overzichtelijk bekijken en interpreteren van analyseresultaten. Femap is CAD en solver onafhankelijk en kan volledig worden gepersonaliseerd. Gebundeld met NX Nastran, biedt het alle mogelijkheden die een FEA ingenieur nodig heeft.


Licentie opties

Voor Simcenter Femap zijn er verschillende mogelijkheden om de licentie te verkrijgen:

  • Eeuwigdurende licentie (Aankoop)
  • Abonnement (Per 12 maanden)
  • Huur (Huur per maand)

Naast het basisplatform zijn er verschillende aanvullende modules beschikbaar die op dezelfde manier flexibel kunnen worden toegevoegd.


Casestudies

Ontdek of Femap de juiste keuze is voor u met deze Femap case studies van Siemens PLM Software.

Case studies per industrie


Heb je meer informatie nodig?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de andere software die wij aanbieden? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze softwareportfolio en onze FEA- en CFD-consultancydiensten.

Neem contact met ons op!

augustus 10, 2021
Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

over ons

Bij Femto Engineering helpen we bedrijven hun innovatieve ambities te bereiken met specialistische engineering consultancy, software en R&D.
Wij zijn Siemens DISW Smart Expert Partner voor Simcenter Femap, Simcenter 3D, Simcenter STAR-CCM+ en SDC Verifier. Neem contact met ons op en laat FEM en CFD voor u werken.

Privacy policy

×

Loop voorop in FEA & CFD

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks FEA kennis, nieuws en tips gratis in je inbox.