Simcenter 3D Additive Manufacturing - Femto Engineering - Femto Engineering

Simcenter 3D Additive Manufacturing

De nieuwste versie van Simcenter 3D bevat vele nieuwe of verbeterde functies, waaronder simulatie van additieve fabricageprocessen.

Simcenter 3D 2019.1

Nieuw Simcenter 3D Additive Manufacturing processimulatie: Naarmate de industrialisatie van additive manufacturing versnelt, neemt ook de noodzaak toe om een first-time-right print te krijgen. Simcenter 3D’s nieuwe simulatieoplossing voor additive manufacturing-processen kan fabrikanten helpen om in één keer een kwaliteitsafdruk te maken, waardoor enorm veel middelen, kosten en tijd worden bespaard. Deze oplossing maakt gebruik van een digitale tweeling van de build tray, inclusief onderdelen, ondersteunende structuren en restpoeder, om het metaaldepositieproces te simuleren. Hierdoor kunnen industriële fabrikanten het afdrukproces aanpassen, waardoor de kwaliteit van de uiteindelijke afdruk verbetert.

Bron: Siemens PLM Software. Lees hier het volledige artikel over wat er nieuw is in Simcenter 3D 2019.1.

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die Simcenter 3D biedt op het gebied van simulatie van additieve fabricageprocessen, klik dan op de download-link hieronder voor een uitgebreidere beschrijving over dit onderwerp:

Download powerpoint

We hebben ook een algemene productpagina over Simcenter 3D, en als u vragen heeft, neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

mei 27, 2019
Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

over ons

Bij Femto Engineering helpen we bedrijven hun innovatieve ambities te bereiken met specialistische engineering consultancy, software en R&D.
Wij zijn Siemens DISW Expert Partner voor Simcenter Femap, Simcenter 3D, Simcenter Amesim, Simcenter STAR-CCM+ en SDC Verifier. Neem contact met ons op en laat FEM en CFD voor u werken.

Privacy policy

×

Loop voorop in FEA & CFD

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks FEA kennis, nieuws en tips gratis in je inbox.