Simcenter Femap 2306: What’s new? - Femto Engineering - Femto Engineering

Simcenter Femap 2306: What’s new?

Meer informatie over de nieuwste functies in de nieuwste release van Simcenter Femap

Over Simcenter Femap

Simcenter Femap is een veelzijdige pre-/postprocessor voor eindige-elementenanalyse (FEA) voor robuuste meshing en modeldefinitie, interoperabiliteit met Simcenter Nastran en andere populaire solvers waaronder Ansys, LS-DYNA en Abaqus en gebruiksvriendelijk. Simcenter Femap is een ideale oplossing als u een traditionele mesh-gerichte aanpak wilt gebruiken. Wat betekent mesh-centrisch? Dit betekent dat u gemakkelijk kunt werken met oudere FEA-modellen die mogelijk niet de originele geometrie hebben waarmee ze zijn gemaakt. U kunt bijvoorbeeld een oud bulkgegevensbestand importeren en met Simcenter Femap kunt u die mesh eenvoudig hergebruiken en bewerken.

What do the socials say?

Kom meer te weten over de laatste release van Simcenter Femap via deze pagina of volg ons op Twitter om op de hoogte te blijven.

Meer info nodig?

Wij kijken graag samen met u naar welke software past bij de wensen en behoeften van u en uw bedrijf. Via onderstaand formulier kunt u direct contact met ons opnemen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een afspraak

Contact us

juli 11, 2023
Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

over ons

Bij Femto Engineering helpen we bedrijven hun innovatieve ambities te bereiken met specialistische engineering consultancy, software en R&D.
Wij zijn Siemens DISW Expert Partner voor Simcenter Femap, Simcenter 3D, Simcenter Amesim, Simcenter STAR-CCM+ en SDC Verifier. Neem contact met ons op en laat FEM en CFD voor u werken.

Privacy policy

×

Loop voorop in FEA & CFD

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks FEA kennis, nieuws en tips gratis in je inbox.