Femap User Day 2024 - Femto Engineering - Femto Engineering

Femap User Day 2024

Bezoek onze Femap User Day op 25 juni 2024 bij NEXT Delft.

Dit jaar zijn we verheugd om opnieuw de Femap User Day te organiseren, met een indrukwekkende line-up van gastsprekers die je niet wilt missen.

Onder hen is Andy Haines, Product Manager van Simcenter Femap bij Siemens Digital Industries Software, die meer dan 25 jaar ervaring met Femap met zich meebrengt, met specialisatie in eindige-elementenanalyse, aangepaste API-routines en geavanceerde gebruikersondersteuning. Andy zal de nieuwste ontwikkelingen in Simcenter Femap presenteren, waardevolle inzichten bieden in eindige-elementenanalyse en geavanceerde gebruikersondersteuning.

Ook aanwezig zijn vertegenwoordigers van SDC Verifier, IQIP en Rapid Structural Design, die hun ervaringen met het gebruik van Femap-software zullen delen. Bijvoorbeeld, Jussi Puurula en Mikail Pudovkin van Rapid Structural Design (voorloper van de trend in Model-Based Design Approval in de scheepsbouwindustrie) zullen demonstreren hoe ze FEMAP-modellering voor scheepsconstructies automatiseren, ongeacht het bestandsformaat.

IQIP, een leider in offshore-oplossingen, zal laten zien hoe Femap hun engineeringprocessen optimaliseert voor offshore producten.

Daarnaast zal SDC Verifier benadrukken hoe hun software Femap verbetert voor vermoeiingsanalyse en structurele verificaties.

Ook aanwezig is ons studententeam, TU Delft Hydro Motion Team, dat Femap gebruikte om hun innovatieve waterstofbootproject verder te brengen, en onze eigen Femto-expert, die de nieuwe functies en mogelijkheden van plaatmazen zal verkennen, inclusief tips en trucs voor geometrievoorbereiding en verfijning met tools als “mesh control explorer” en “mesh on mesh”.

Bas Aberkrom (Femto) zal ook de nieuwe functie voor stressrespons van hotspotlassen verkennen, gefaciliteerd door SDC Verifier.

De Femap User Day belooft een verrijkend evenement te worden, met waardevolle inzichten en praktische demonstraties van zowel branche-experts als gebruikers.

Details

Op 25 juni vindt het allemaal plaats tijdens de Femap User Day! We kijken ernaar uit om je een dag vol kennis, innovatie en netwerken te bieden. We hopen je aanwezigheid op deze datum te mogen verwelkomen.

Voel je vrij om deze webpagina te delen met je collega’s of andere Femap-gebruikers die ook geïnteresseerd zouden zijn om deel te nemen.

Datum: 25 juni 2024 vanaf 13:00 uur
Locatie: NEXT Delft, Molengraaffsingel 8, 2629 JD Delft
Voor wie: Alle Femap-gebruikers

Agenda Femto User Day

13:00 – 13:30 Walk-in
13:30 – 14:15 Andy Haines – What’s New in the latest Femap releases
14:15 – 14:45 IQIP – Customer Story
14:45 – 15:00 Bas Aberkrom – New features and possibilities with plate meshing
15:00 – 15:15 Break
15:15 – 15:35 Hydro Motion Team – Hydrogen-Powered Marine Innovation.
15:35 – 16:00 Rapid Structural Design –  Femap Marine Plugin
16:00 – 16:30 Wouter van den Bos – What’s new in SDC Verifier
16:30 – 17:00 Andy Haines – Developer Round Table and Q&A
17:00 – 18:00 Closing and drinks

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wil je er zeker van zijn dat we een stoel voor je reserveren? Reserveer je plek meteen door je te registreren via het onderstaande formulier.
Register now

Name(Vereist)
mei 16, 2024
Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

over ons

Bij Femto Engineering helpen we bedrijven hun innovatieve ambities te bereiken met specialistische engineering consultancy, software en R&D.
Wij zijn Siemens DISW Expert Partner voor Simcenter Femap, Simcenter 3D, Simcenter Amesim, Simcenter STAR-CCM+ en SDC Verifier. Neem contact met ons op en laat FEM en CFD voor u werken.

Privacy policy

×

Loop voorop in FEA & CFD

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks FEA kennis, nieuws en tips gratis in je inbox.