Femap Tip & Tricks Videos part 1 - Femto Engineering

Femap Tips & Tricks Video’s

Deel1

De Femap-ingenieurs bij Femto zoeken altijd naar manieren om de software toegankelijker te maken voor gebruikers. Voor dit doel hebben zij drie informatieve video’s geselecteerd uit de Simcenter gemeenschap. Geïnteresseerd? Lees verder en begin met het ontgrendelen van geweldige Femap functies en sneltoetsen!

 

1.    Regionale belasting toepassen

In Femap zijn er vele manieren om belastingen op geometrie-entiteiten te definiëren en in te stellen. In deze video ziet u hoe u tijdelijke geometrie-entiteiten kunt maken en deze kunt gebruiken om regionale belastingen toe te passen op een deel van het model.

2.     Elements Sweeping

Femap heeft veel verschillende methoden om elementen en meshes te maken, en in deze video kun je zien hoe je elementen kunt sweepen om een solide spiraalvormig mesh te vormen door eenvoudig het aantal bochten, elementen per bocht en steekafstand te definiëren.

3.    Eigenschappen van plaatelementen creëren op basis van geometrie

Bij het maken van een mesh van 2D plaat elementen uit geometrie via mid-plane extractie, laat deze Femap tip en truc video zien hoe de juiste plaatdikte eigenschappen kunnen worden toegekend op basis van de onderliggende geometrie afmetingen.

Wij hopen dat u dit artikel informatief en nuttig vond. Als u vragen heeft of niet kunt vinden wat u zoekt, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam. Wij zullen ervoor zorgen dat u het juiste antwoord krijgt.

Ga naar support

juni 6, 2017
Aanbevolen artikelen:
Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

over ons

Bij Femto Engineering helpen we bedrijven hun innovatieve ambities te bereiken met specialistische engineering consultancy, software en R&D.
Wij zijn Siemens DISW Smart Expert Partner voor Simcenter Femap, Simcenter 3D, Simcenter STAR-CCM+ en SDC Verifier. Neem contact met ons op en laat FEM en CFD voor u werken.

Privacy policy

×

Loop voorop in FEA & CFD

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks FEA kennis, nieuws en tips gratis in je inbox.