Nieuwe vacature: Customer Success Manager (CSM) - Femto Engineering - Femto Engineering

Nieuwe vacature: Customer Success Manager (CSM)

Ben jij (bijna) afgestudeerd of een enthousiaste starter? Dan hebben wij een hele mooie functie voor je als Customer Success Manager bij Femto Engineering in hartje Delft. Als simulatie-expert, werkt Femto Engineering aan allerlei innovatieve engineering projecten voor een internationale klantenkring.

Wat ga je doen:

Femto Engineering is Expert Partner van Siemens Digital Industries Software (DISW), waarbij we ons richten op simulatiesoftware. Als een klant kiest voor één van deze oplossingen, heb je als CSM de volgende taken:

 • Je begeleidt de klant tijdens de onboarding, opleiding en tijdens het gebruik.
 • Je verzamelt informatie over het gebruik van de simulatiesoftware en deelt dit met je collega’s om te kunnen voldoen aan de verwachtingen van de klant.
 • Je herkent kansen om de klant nog beter te ondersteunen in hun engineeringsproces.
 • Je bent gedurende de dag bezig met verschillende intakes, kick-offs, check-in meetings, planning, administratie en eventueel klantbezoeken.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het Customer Success proces en het aandragen van verbeteringen daarvoor. Daarom doe jij ertoe in deze functie voor Femto. Je komt terecht in een positief en professioneel team met collega’s die jou helpen zelfverzekerd en zelfstandig aan de slag te gaan. Omdat we het team uitbreiden met deze nieuwe functie is er veel ruimte voor jouw inbreng.

Jouw succes en groei:

Jouw succes wordt gemeten op basis van het gebruik van onze oplossingen en diensten en door het behoud en groei van onze klantrelaties.

Tijdens je eerste weken krijg je alle onboarding en training die nodig is om jou een succesvolle schakel te maken tussen het technische supportteam, je commerciële collega’s, Siemens en de klant. Vanuit Siemens krijg je bovendien ook toegang tot trainingen en kennis.

In deze rol is het goed mogelijk om door te groeien naar de rol van accountmanager. Wij investeren in de groei van de benodigde competenties.

Wat vragen wij:

 • Je hebt tot drie jaar (stage-) ervaring in een klantgerichte B2B functie. Ervaring in een softwarebranche is daarbij een pré.
 • Je hebt goede communicatievaardigheden zowel in Nederlands als Engels
 • Je herkent kansen en weet deze met het team te verzilveren
 • Je hebt een technische achtergrond, of affiniteit hiermee
 • Je bent proactief, creatief en sociaal ingesteld

 

Dit is wat je krijgt:

 • Brutosalaris tussen €2.750,00 – €3.000,00 per maand op basis van een 40-urige werkweek
 • Additionele salescommissie
 • 30 vakantiedagen
 • Een werkweek van 32, 36 of 40 uur
 • Goede pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding
 • Mobiel en laptop
 • Fijne extra’s zoals: flexibele werktijden, leuke bedrijfsactiviteiten, dagelijks verzorgde lunch en nog veel meer.

 

Over ons:

Femto Engineering is sinds 1997 actief als ingenieursbureau en telt momenteel ongeveer 30 medewerkers. Wij zijn gespecialiseerd in het analyseren, valideren en optimaliseren van producten met behulp van simulaties (FEM, CFD en 1D). Onze missie is om onze klanten te ondersteunen bij het verbeteren en optimaliseren van hun producten en processen. Dit doen we in de vorm van consultancy, software, detachering, trainingen, technische ondersteuning en R&D. Femto Engineering is een Gold Expert Partner van Siemens DISW voor de Benelux.

 

Hoe solliciteren?

Bedankt voor je interesse in onze vacature! Stuur vooral je CV en motivatie naar Nina Snijders (recruiter) via info@femto.nl als je verder wilt kennismaken. Of solliciteer direct via LinkedIn! Wij zullen snel contact met je opnemen!

mei 14, 2024
Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

over ons

Bij Femto Engineering helpen we bedrijven hun innovatieve ambities te bereiken met specialistische engineering consultancy, software en R&D.
Wij zijn Siemens DISW Expert Partner voor Simcenter Femap, Simcenter 3D, Simcenter Amesim, Simcenter STAR-CCM+ en SDC Verifier. Neem contact met ons op en laat FEM en CFD voor u werken.

Privacy policy

×

Loop voorop in FEA & CFD

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks FEA kennis, nieuws en tips gratis in je inbox.