Simcenter STAR-CCM+ 2310: Was is nieuw? - Femto Engineering - Femto Engineering

Simcenter STAR-CCM+ 2310: Was is nieuw?

Leer meer informatie over de nieuwste functies in de nieuwste versie van Simcenter STAR-CCM+ 2310

Over Simcenter STAR-CCM+

Simcenter STAR-CCM+ is een krachtig CFD-hulpprogramma dat in veel sectoren wordt gebruikt voor complexe modellering en analyse. Met deze nieuwe release krijgen ingenieurs toegang tot interessante functies waarmee ze sneller kunnen werken en complexiteit kunnen gebruiken als concurrentievoordeel.

Met de nieuwste update stelt Simcenter STAR-CCM+ 2310 ingenieurs in staat om ingewikkelde problemen aan te pakken en diepgaande inzichten te verkrijgen voor het nemen van superieure ontwerpbeslissingen. Of het nu gaat om het ontwerpen van geavanceerde vliegtuigvleugels, het optimaliseren van stromingspatronen in industriële apparatuur of het verbeteren van de energie-efficiëntie in gebouwen, deze update stelt gebruikers in staat om ontelbare engineeringmogelijkheden te verkennen.

Wat zeggen de socials?

Kom meer te weten over de laatste release van Simcenter STAR-CCM+ via deze pagina of volg ons op Twitter om op de hoogte te blijven.

Meer info nodig?

Wij kijken graag samen met u naar welke software past bij de wensen en behoeften van u en uw bedrijf. Via onderstaand formulier kunt u direct contact met ons opnemen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een afspraak.

Contact us

november 2, 2023
Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

over ons

Bij Femto Engineering helpen we bedrijven hun innovatieve ambities te bereiken met specialistische engineering consultancy, software en R&D.
Wij zijn Siemens DISW Expert Partner voor Simcenter Femap, Simcenter 3D, Simcenter Amesim, Simcenter STAR-CCM+ en SDC Verifier. Neem contact met ons op en laat FEM en CFD voor u werken.

Privacy policy

×

Loop voorop in FEA & CFD

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks FEA kennis, nieuws en tips gratis in je inbox.