Nieuwe sales collega in Münster - Femto Engineering - Femto Engineering

Nieuwe sales collega in Münster

Maak kennis met onze nieuwe verkoopcollega in het team van Femto Münster, die expertise meebrengt op het gebied van verkoopstrategieën en klantrelatiebeheer.

Name: Elias Wiefels
Eerste dag bij Femto: 01-02-2024
Titel: Technical Account manager

Maak kennis met Elias, onze nieuwe Technical Account Manager in ons team in Münster, die in februari van start gaat. Elias is klaar om de relaties met onze klanten te verbeteren en bij te dragen aan het succes van ons team. Als je meer wilt weten over Elias en zijn rol, bekijk dan het volledige interview.

 

Kun je ons iets vertellen over je achtergrond en ervaring in de verkoop?

Op basis van mijn familiegeschiedenis zette ik mijn eerste stappen in de verkoop binnen het familiebedrijf, een groothandel in bakkerijproducten. Na rijp beraad verliet ik het bedrijf en ging ik aan de slag bij een Zweeds logistiek bedrijf als Business Development Associate. Omdat ik het erg leuk vind om oplossingen te creëren, besloot ik van sector te veranderen en me meer op de technische verkoopsector te richten. Daarom stapte ik over naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verhuur van hef- en transportmiddelen. Daar hielp ik klanten bij het samenstellen van de juiste materialen op maat voor hun hefbehoeften.

Wat heeft je geïnspireerd om bij Femto te komen werken en welke rol speel je binnen het bedrijf?

Ik heb besloten om bij Femto te gaan werken omdat het bedrijf een spannende en innovatieve omgeving biedt die perfect aansluit bij mijn professionele doelen en interesses. Femto Engineering staat bekend om haar uitstekende expertise in Computer-Aided Engineering (CAE) en biedt mij de mogelijkheid om mijn vaardigheden in Finite Element Analysis (FEA) en Computational Fluid Dynamics (CFD) verder te ontwikkelen.

Femto’s diverse projecten, variërend van auto- tot luchtvaartindustrie, geven mij de kans om aan verschillende uitdagingen te werken en innovatieve oplossingen te ontwikkelen. De open bedrijfscultuur en het toegewijde team bij Femto creëren een inspirerende werkomgeving waar ik mijn ideeën kan delen en voortdurend kan groeien.

Verder waardeer ik de waarden van Femto Engineering, met name de nadruk op teamwork, continu leren en het streven naar uitstekende klantenservice. Bij Femto heb ik het gevoel dat mijn werk een echte bijdrage levert en dat ik deel uitmaak van een bedrijf dat innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Al met al ben ik ervan overtuigd dat Femto Engineering het ideale platform is om mijn carrière te bevorderen en mijn passie voor technische uitdagingen te verwezenlijken.

 

Wat zijn je belangrijkste doelen en verantwoordelijkheden als onderdeel van het salesteam bij Femto?

Als lid van het verkoopteam bij Femto draaien mijn belangrijkste doelen om het opbouwen en onderhouden van langdurige relaties met onze klanten. Ik ben toegewijd aan het begrijpen van hun unieke behoeften en uitdagingen, en mijn primaire verantwoordelijkheid is om nauw met hen samen te werken. Door dit te doen, streef ik naar een diepgaand begrip van hun eisen en wensen.

Mijn focus gaat verder dan transactionele interacties, want ik streef ernaar een betrouwbare adviseur voor onze klanten te zijn. Ik ben toegewijd om hen te helpen complexe technische oplossingen te vinden door samen te werken met ons team van ingenieurs. Samen streven we naar oplossingen op maat die niet alleen hun huidige uitdagingen aanpakken, maar ook bijdragen aan hun succes op de lange termijn.

Samengevat zijn mijn belangrijkste doelen het koesteren van duurzame relaties, het grondig begrijpen van de behoeften van klanten en actief samenwerken met ons engineeringteam om oplossingen op maat te leveren die de verwachtingen overtreffen en bijdragen aan de groei en het succes van onze klanten.

 

Hoe ziet u uw bijdrage aan de groei en ontwikkeling van Femto in de komende jaren?

In de komende jaren wil ik bijdragen aan de groei en ontwikkeling van Femto door mijn vaardigheden en expertise in sales in te zetten om ons klantenbestand uit te breiden en bestaande relaties te versterken. Ik wil nieuwe kansen in de markt identificeren en potentiële partnerschappen verkennen die aansluiten bij de visie en mogelijkheden van Femto.

Daarnaast ben ik van plan om nauw samen te werken met ons engineeringteam om een naadloze integratie tussen verkoop en technische aspecten te garanderen, zodat klanten innovatieve en op maat gemaakte oplossingen krijgen. Door op de hoogte te blijven van trends in de sector en de veranderende behoeften van onze klanten te begrijpen, wil ik Femto positioneren als een toonaangevende speler op dit gebied, duurzame groei bevorderen en onze reputatie voor het leveren van hoogwaardige technische oplossingen versterken.

Door proactieve communicatie, strategische planning en een klantgerichte aanpak wil ik bijdragen aan het succes van Femto en een sleutelrol spelen in het bereiken van onze organisatiedoelstellingen.

Wat zijn je toekomstplannen en ambities binnen Femto en daarbuiten?

Binnen Femto draaien mijn toekomstplannen en ambities om het verder uitbouwen van mijn rol in sales en business development. Ik streef er niet alleen naar om ons klantenbestand uit te breiden en te diversifiëren, maar ook om onze relaties met bestaande klanten te versterken. In nauwe samenwerking met het engineeringteam wil ik bijdragen aan de ontwikkeling en levering van geavanceerde oplossingen die voldoen aan de veranderende behoeften van onze klanten.

Naast Femto zie ik voortdurende professionele groei voor me door op de hoogte te blijven van trends in de sector, relevante trainingsprogramma’s bij te wonen en actief deel te nemen aan netwerkmogelijkheden. Ik wil graag extra verantwoordelijkheden op me nemen en mogelijk leidinggevende functies binnen Femto verkennen, zodat ik mijn persoonlijke groei kan afstemmen op het succes van het bedrijf.

Uiteindelijk is het mijn doel om een centrale rol te spelen in de expansie van Femto en een zinvolle bijdrage te leveren aan het succes en de groei van het bedrijf. Ik ben vastbesloten om nieuwe uitdagingen en kansen aan te gaan, zowel binnen Femto als in het bredere professionele landschap, om mijn vaardigheden en expertise verder te vergroten.

Contacteer ons +31 (0)15-285 05 80 info@femto.eu

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

maart 22, 2024
Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

over ons

Bij Femto Engineering helpen we bedrijven hun innovatieve ambities te bereiken met specialistische engineering consultancy, software en R&D.
Wij zijn Siemens DISW Expert Partner voor Simcenter Femap, Simcenter 3D, Simcenter Amesim, Simcenter STAR-CCM+ en SDC Verifier. Neem contact met ons op en laat FEM en CFD voor u werken.

Privacy policy

×

Loop voorop in FEA & CFD

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks FEA kennis, nieuws en tips gratis in je inbox.