#Simulationfriday top 5 (deel 2) - Femto Engineering - Femto Engineering

#Simulationfriday top 5 (deel 2)

Vrijdag is #simulationfriday op twitter! In deze serie verzamelen we 5 geweldige simulatie video's en delen deze met jullie. We weten uit ervaring dat er veel werk zit in het produceren van deze content, dus we zetten graag de producenten in de spotlight. Met simulatie kunnen we het antwoord op veel dingen vinden!

Ontploffingssimulatie

Wanneer je schuilt voor een explosie in de buurt, wil je vertrouwen hebben in de capaciteit ervan. CFD simulatie kan erg handig zijn bij bijvoorbeeld het ontwerpen van een schuilkelder, en deze video is een knaller!

 

Duin erosie

Als je land onder de zeespiegel ligt, zoals het onze, zijn duinen onmisbaar! Dus kunnen we ze maar beter in de gaten houden. Bijvoorbeeld met verbazingwekkende SPH Simulaties zoals deze:

 

 

Effectieve stress

Stress is overal om ons heen. Dus soms is het goed om even te gaan zitten en te ontspannen met een lekker koud biertje!

 

New York’s Vessel

Constructies zoals de New York Vessel zijn zo indrukwekkend! En dat geldt ook voor deze simulatievideo over hoe het blijft staan in die harde wind, terwijl het elke dag duizenden mensen vervoert!

 

 

Luchthaven windpatronen

Als je op een vliegveld naar de vliegtuigen buiten staat te kijken, kun je je alleen maar voorstellen wat de impact van de wind is. Dankzij deze geweldige CFD-simulatie hoeven we ons dat niet meer voor te stellen, we kunnen het met eigen ogen zien!

 

Bedankt voor het kijken en we hopen dat u net zoveel van deze video’s genoten heeft als wij! Als u simulatievideo’s heeft en u wilt dat wij die in onze volgende top 5 zetten, DM ons dan op Twitter met de videolink.

maart 19, 2020
Aanbevolen artikelen:
Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

over ons

Bij Femto Engineering helpen we bedrijven hun innovatieve ambities te bereiken met specialistische engineering consultancy, software en R&D.
Wij zijn Siemens DISW Expert Partner voor Simcenter Femap, Simcenter 3D, Simcenter Amesim, Simcenter STAR-CCM+ en SDC Verifier. Neem contact met ons op en laat FEM en CFD voor u werken.

Privacy policy

×

Loop voorop in FEA & CFD

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks FEA kennis, nieuws en tips gratis in je inbox.