#Simulationfriday top 5 (deel1) - Femto Engineering - Femto Engineering

#Simulationfriday top 5 (deel1)

Vrijdag is #simulationfriday op twitter! In deze serie verzamelen we 5 geweldige simulatie video's en delen deze met jullie. We weten uit ervaring dat er veel werk zit in het produceren van deze content, dus we zetten graag de producenten in de spotlight. Met simulatie kunnen we het antwoord op veel dingen vinden!

Super Bowl wedstrijdbal

Kijk deze bal eens gaan! Als je van aerodynamica houdt, zul je de mogelijkheden van STAR-CCM+ waarderen.

 

Gletsjer afkalving

CFD gebruiken om een natuurlijk fenomeen als dit te onderzoeken is een geweldige manier om de effecten van het afkalven van een gletsjer te bestuderen.

 

Aerodynamica van een F1 wagen

Als je F1 wagen 350 km/u rijdt, wil je zeker je aerodynamica controleren.

 

Windcomfort

Net als de wind die je opwaait als je langs een hoog gebouw loopt, blaast deze video ons omver. Echt een mooie manier om CFD te gebruiken om het windcomfort voor voetgangers in een stad te beoordelen.

 

Achtbaan karretje

Als je van plan bent een ritje in een achtbaan te maken, onthoud dan deze video! Zo cool (en eng) om de spanning en stress te zien die op de baan en het karretje staan!

 

Bedankt voor het kijken en we hopen dat u net zoveel van deze video’s genoten heeft als wij!  Als u simulatievideo’s heeft en u wilt dat wij die in onze volgende top 5 zetten, DM ons dan op Twitter met de videolink. 

maart 6, 2020
Aanbevolen artikelen:
Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

over ons

Bij Femto Engineering helpen we bedrijven hun innovatieve ambities te bereiken met specialistische engineering consultancy, software en R&D.
Wij zijn Siemens DISW Expert Partner voor Simcenter Femap, Simcenter 3D, Simcenter Amesim, Simcenter STAR-CCM+ en SDC Verifier. Neem contact met ons op en laat FEM en CFD voor u werken.

Privacy policy

×

Loop voorop in FEA & CFD

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks FEA kennis, nieuws en tips gratis in je inbox.