Simcenter STAR-CCM+ 2306: What's new? - Femto Engineering - Femto Engineering

Simcenter STAR-CCM+ 2306: What’s new?

Meer informatie over de nieuwste functies in de nieuwste versie van Simcenter STAR-CCM+

Over Simcenter STAR-CCM+

In 2004 werd STAR-CCM+ aan het publiek gepresenteerd als de eerste oplossing die in staat was om tegelijkertijd vloeistofstromings- en warmteoverdrachtsproblemen op te lossen. Met de software werden flexibele licentieopties en Cloud, HPC-gebaseerde toepassingen geïntroduceerd, die op dat moment een revolutie in de simulatie-industrie teweegbrachten. STAR-CCM+ omvat nu bijna elk aspect van Multiphysics modellering en simulatie en is de belangrijkste CFD oplossing van Siemens Simcenter portfolio.
Met de release van Simcenter STAR-CCM+ 2306 bied Siemens DISW engineers uit verschillende industrieën de mogelijkheid om sneller met computational fluid dynamics (CFD) te werken terwijl er meer complexiteit gemodelleerd wordt. Gebruik de interessante nieuwe features om de technische mogelijkheden te verkennen en om te zetten in je eigen voordeel.

What do the socials say?

Kom meer te weten over de laatste release van Simcenter STAR-CCM+ 2306 via deze pagina of volg ons op Twitter om op de hoogte te blijven.

Meer informatie nodig??

Wij kijken graag samen met u naar welke software past bij de wensen en behoeften van u en uw bedrijf. Via onderstaand formulier kunt u direct contact met ons opnemen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een afspraak.

Contact us

juni 29, 2023
Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

over ons

Bij Femto Engineering helpen we bedrijven hun innovatieve ambities te bereiken met specialistische engineering consultancy, software en R&D.
Wij zijn Siemens DISW Expert Partner voor Simcenter Femap, Simcenter 3D, Simcenter Amesim, Simcenter STAR-CCM+ en SDC Verifier. Neem contact met ons op en laat FEM en CFD voor u werken.

Privacy policy

×

Loop voorop in FEA & CFD

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks FEA kennis, nieuws en tips gratis in je inbox.