Nieuw collega bij Femto - Femto Engineering - Femto Engineering

Nieuw collega bij Femto

Maak kennis met Nina, onze nieuwe medewerker van het Business Support Team!

Naae: Nina Snijders
Eerste dag bij Femto: 11-03-2024
Titel: Assistant Business Support Manager

Verken de rol en diepgaande inzichten van Nina in ons nieuwste, uitgebreide en interessante interview.

 

Kun je ons vertellen waar je momenteel staat in je studie- of loopbaantraject, en wat je heeft gemotiveerd om bij Femto te solliciteren voor deze functie

Na het afronden van mijn studie Luchtvaarttechnologie aan Hogeschool Inholland Delft, begon ik afgelopen september aan de pre-master Astronomie in Leiden. Na enige tijd realiseerde ik me dat dit niet helemaal de juiste richting voor mij was. Daarom heb ik besloten om komend september een andere master te gaan volgen: Aerospace Engineering aan de TU Delft. In de tussentijd wilde ik graag werkervaring opdoen bij een interessant technisch bedrijf. Dankzij een studievriend kwam ik bij dit bedrijf terecht.

Welke interesses of hobby’s heb je buiten je studie en werk bij Femto?

Ik ben net een tijdje weer begonnen met sporten bij de sportschool om weer wat fitter te worden. Daarnaast vind ik koken heel leuk en werk ik naast mijn baan bij Femto ook nog af en toe in de keuken bij Anne&Max, een gezellig koffietentje. Ik ben ook nog druk bezig met de voorbereidingen voor mijn toelating tot de pre-master Aerospace Engineering. Verder hou ik er ook van om leuke dingen te doen met vrienden, lekker op het terras te zitten en op vakantie te gaan.

Wat spreekt je aan in de rol van deze functie bij Femto, en wat hoop je hier te leren of te bereiken?

In eerste instantie had ik mijn oog laten vallen op een rol binnen het engineeringsteam bij Femto. Er bleek alleen op dat moment geen behoefte te zijn aan versterking op dat vlak binnen het bedrijf. Gelukkig bood de Business Support Manager mij een alternatieve mogelijkheid aan: ondersteuning bieden op gebieden zoals ICT, facilitair, marketing en commercieel. Hoewel dit niet direct aansloot op mijn eerste verwachtingen, was ik toch erg geïnteresseerd in de kans om nieuwe vaardigheden en kennis op te doen in verschillende domeinen. Ik zie dit als een waardevolle kans om mijn kennis te verbreden en een leuke tijd te hebben bij Femto voordat ik weer ga studeren.

Zijn er specifieke vaardigheden of kennis die je tijdens je studie hebt opgedaan die je nu in je rol bij Femto kunt toepassen?

Hoewel mijn rol bij Femto niet technisch is, zijn er toch vaardigheden die van pas komen bij mijn werk bij Femto. Tijdens mijn studie heb ik diverse projecten gedaan en heb ik twee keer stage gelopen. Hierbij heb ik ervaring opgedaan in communicatie, samenwerken, organiseren, plannen, en nog veel meer. Deze vaardigheden komen goed van pas bij mijn werkzaamheden bij Femto, waar ik betrokken ben bij uiteenlopende taken op het gebied van ondersteuning en coördinatie.

Heb je bepaalde toekomstplannen of doelen die je zou willen bereiken, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak? 

Op professioneel vlak zou ik graag de komende jaren de master in Aerospace Engineering willen afronden, waarbij ik mijn passie voor techniek en ruimtevaart verder kan verkennen en verdiepen. Ik zou graag willen bijdragen aan innovatieve projecten binnen deze sector. Op persoonlijk vlak kijk ik ernaar uit om nieuwe culturen te ontdekken tijdens reizen, nieuwe mensen te leren kennen en wil ik een positieve mindset en gezonde levensstijl hebben.

Ben je geïnteresseerd om bij Femto te werken? Klik  hier of neem contact met ons op.

Contact us +31 (0)15-285 05 80 info@femto.eu

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

mei 2, 2024
Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen of interesse in één van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

over ons

Bij Femto Engineering helpen we bedrijven hun innovatieve ambities te bereiken met specialistische engineering consultancy, software en R&D.
Wij zijn Siemens DISW Expert Partner voor Simcenter Femap, Simcenter 3D, Simcenter Amesim, Simcenter STAR-CCM+ en SDC Verifier. Neem contact met ons op en laat FEM en CFD voor u werken.

Privacy policy

×

Loop voorop in FEA & CFD

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks FEA kennis, nieuws en tips gratis in je inbox.